Showbiz

Care a fost ultima conversație pe care Dana Roba a avut-o cu Daniel Balaciu: „Fostul soț a vrut să se asigure că dorm”

schedule 26 iul. 2023, 10:33

Care a fost ultima conversație pe care Dana Roba a avut-o cu Daniel Balaciu: „Fostul soț a vrut să se asigure că dorm”
Sursa foto: Instagram Dana Roba

Dana Roba a găsit în telefon ultima conversație pe care a avut-o cu fostul ei partener de viață. Daniel Balaciu a dorit să se asigure că femeie dormea, când a vrut să o ucidă. Iată ce a mai povestit make-up artista!

Dana Roba, despre ultima conversație cu fostul soț

Dana Roba le-a mai făcut o dezvăluire cu totul și cu totul neașteptată oamenilor care o urmăresc pe Instagram. Make-up artista le-a arătat acestora care a fost ultima conversație pe care a avut-o cu fostul ei soț, care i-a furat 20.000 din casă și care a vrut să o omoare. Acesta a pus la cale totul dinainte, se pare că ajutat de fratele lui după cum a povestit chiar ea, iar înainte cu puțin timp de a intra în casă și a o lovi cu un ciocan în cap de mai multe ori, a dorit să se asigure că doarme.

Mai mult de atât, pentru a le dovedi oamenilor că nu vorbește pur și simplu lucruri pe internet, Dana Roba a decis să posteze o imagine drept dovadă a ceea ce a vorbit înainte de măcel. Ea nu a văzut mesajul respectiv până acum câteva zile și i se pare ireal cum a fost totul pus la cale și nu s-ar fi așteptat niciodată la una ca asta din partea tatălui copiilor ei. Cel mai dureros este faptul că totul s-a petrecut chiar în fața fiicelor lor, ceea ce a șocat și mai mult pe toată lumea. Așadar, Daniel Balaciu a dorit să vadă înainte, dacă Dana Roba doarme sau nu pentru a-și duce planul de a o ucide până la bun sfârșit, iar după ce a lovit-o cu ciocanul de mai multe ori, a lăsat-o într-o baltă de sânge în jur de patru, pentru a fi sigur că își pierde viața.



"A făcut un screen de la biserică, de la transmisia live, unde fusese în data de 4 iunie. Eu nu am văzut acest mesaj până acum câteva zile, pentru că în dimineața de la 5 iunie, a intrat cu ciocanul și mi-a dat foarte multe ciocane în cap, apoi m-a lăsat în baltă de sânge câteva ore. Acest eveniment s-a produs de față cu copiii. Înainte cu 5 ore de macabru, fostul soț a vrut să se asigure că dorm. Mi-a trimis acest mesaj să vadă dacă răspund sau nu, eu dormeam adânc. A premeditat și s-a asigurat că voi pleca în veșnicii.", a postat Dana Roba, la Story.

De asemenea, ea a spus-o în repetate rânduri că nu își mai dorește decât să i se facă dreptate, iar fostul ei soț să plătească pentru tot ceea ce i-a făcut. Nu se va lăsa până când nu i se va face dreptate și speră că judecătorul care se va ocupa de cazul ei să ia cea mai bună decizie și să îl pedepsească așa cum merită. De asemenea, luptă pentru custodia totală a fiicelor ei pe care nu le poate lăsa pe mâinile

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---