Social Locale

Vlad Pascu, bănuit că i-a lovit mortal cu intenție pe Roberta și Sebi. Noile imagini dau peste cap apărarea șoferului

schedule 30 sept. 2023, 07:32

Vlad Pascu, bănuit că i-a lovit mortal cu intenție pe Roberta și Sebi. Noile imagini dau peste cap apărarea șoferului
Foto: Instagram

Au apărut primele imagini cu accidentul de la 2 Mai, provocat de Vlad Pascu, un tânăr de 19 ani care conducea drogat. Momentul în care acesta a intrat cu mașina într-un grup de tineri și a omorât doi, pe Roberta și Sebi, a fost filmat de o cameră de supraveghere. Noile imagini dau peste cap apărarea șoferului, care aruncă vina pe victime, și aduc asupra sa o nouă bănuială, aceea de a-i fi lovit mortal intenționat pe cei doi studenți. Familiile acestora cer dublarea pedepsei pentru el. 

Vlad Pascu este bănuit acum că i-a lovit mortal intenționat pe Roberta și Sebi

Filmarea arată că mașina condusă de Vlad Pascu venea cu viteză dinspre Vama Veche. El nu pare să fi dat niciun semn. Nu a frânat și a intrat în plin în tinerii care mergeau regulamentar. 

Pe marginea drumului, nu de pe prima bandă, cum arătau măsurătorile inițiale. Automobilul avea farurile aprinse, și nu stinse cum spuneau martorii. 

Foto: Captura focuspress

„Ei nu se aflau pe carosabil. Am spus-o de la început, de când aveam copilul în capelă. Pentru că noi, şi eu şi familia Olariu, ştim ce am crescut. La fel cum şi cei din familia Pascu ştiu ce au crescut”, a afirmat tatăl Robertei. 
„Nu se poate retine vreo clipă că el a avut impresia că a lovit vreun animal sau orice altceva în afară de oameni pentru că farurile erau pornite. Faptul că Vlad Pascu practic virează către ei cumva, a existat un soi de buclă pe care o face, îmi ridică mie suspiciunea că el cumva în starea lui de tulburare a încercat să facă o glumă sau pur şi simplu să intre din plin în ei, lucru care este confirmat şi de faptul că el nu opreşte ulterior”, a transmis avocatul Adrian Cuculis. 

Filmul tragediei este completat de înregistrarea de pe camera GoPro pe care o avea în borsetă Sebi, tânărul care a murit pe loc. Imediat după accident, Vlad Pascu a accelerat și a plecat în trombă. 

„Da, da. Deci de la trunchi în jos...nici nu pot să-i văd picioarele. Șoferul a plecat. A venit în viteză! Și a plecat!”, a relatat un martor. 

După apariţia noilor imagini, singurele care surprind impactul, familiile victimelor au cerut dublarea pedepsei pentru Vlad Pascu, ca să ajungă la închisoare pe viață. 

În prezent, Vlad Pascu este arestat preventiv. La fel și dealerii și mama sa, acuzată că ar fi încercat să șantajeze martorii în timpul anchetei. Tatăl inculpatului este cercetat sub control judiciar, după ce procurorii au găsit în casa sa muniție. 

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---