Showbiz

Andreea Bănică a ajuns de urgență la spital. Imaginea care a îngrijorat pe toată lumea: „Mai rău decât am fost în vară”

schedule 15 dec. 2023, 09:59

Andreea Bănică a ajuns de urgență la spital. Imaginea care a îngrijorat pe toată lumea: „Mai rău decât am fost în vară”
Sursa foto: Instagram Andreea Banica

Andreea Bănică a ajuns de urgență pe mâinile medicilor, iar imediat după aceea a postat o imagine pe rețelele sociale care a îngrijorat pe toată lumea. Ce mesaj a transmis artista de pe patul de spital!

Andreea Bănică, de urgență la spital

Problemele de sănătate nu îi mai dau pace Andreei Bănică. Vedeta a început să facă vizite tot mai dese la spital, dar nimic nu s-a putut compara până acum cu coșmarul pe care l-a trăit în vară, când s-a speriat foarte tare, deoarece nu avea nici cea mai mică idee legată de ceea ce i se întâmpla. Au fost nevoie de multe analize și investigații medicale, pentru ca blondina să poată urma un tratament și să facă mai apoi fizioterapie, dar nu a scăpat de problemele respective pentru totdeauna.

Oricât de greu i-ar fi și oricât de multe lucruri s-ar întâmpla în viața sa, ea este o persoană activă pe rețelele sociale și își ține fanii la curent cu tot ceea ce se petrece și așa a fost și de data aceasta. În urmă cu doar câteva ore, partenera de viață a lui Lucian Mitrea a postat pe Instagram o imagine care a reușit să îngrijoreze pe toată lumea, alături de un mesaj în care a povestit prin ce trece.

Sursa foto (c): Andreea Banica/Instagram

Simțindu-se foarte rău, Andreea Bănică a mers de urgență la spital și a ajuns la concluzia că situația prin care trece acum este una mult mai rea decât cea din vară. Durerile îngrozitoare de cap au fost cele din cauza cărora a cerut ajutor, pentru că nu îi treceau cu nimic. Speră ca după ce vor veni rezultatele investigațiilor să poată rezolva cumva, pentru a nu mai ajunge din nou pe patul de spital.

”Iar am ajuns cu dureri mari la clinică. Se pare că mai rău decât am fost în vară. Ieri m-a durut îngrozitor capul mai că îmi venea să plâng! Nu mi-a trecut cu nimic! Am făcut fizioterapie, apoi mi-au analizat postura. Clar ceva m-a descentrat. Am de făcut un RMN, iar mai pe seară merg din nou la ortoped. Super, ce să zic?”, a transmis Andreea Bănică, la Story.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---