Showbiz

Soțul Andreei Bănică nu este de acord cu operațiile estetice. Ce intervenții își dorește ea, dar nu are voie: „Îl ascult încă”

schedule 15 dec. 2023, 08:25

Soțul Andreei Bănică nu este de acord cu operațiile estetice. Ce intervenții își dorește ea, dar nu are voie:  „Îl ascult încă”
Sursa foto: Instagram Andreea Banica

Soțul Andreei Bănică nu este de acord cu operațiile estetice și chiar dacă ea își dorește să se lase pe mâna medicului estetician și simte că are nevoie de anumite intervenții, preferă să își asculte partenerul de viață. Ce a declarat!

Andreea Bănică vrea să se opereze, dar nu are voie

Andreea Bănică este o femeie care arată foarte bine la cei 45 de ani ai săi, dar ea nu crede neapărat lucrul acesta și are zile în care se gândește să își facă anumite intervenții estetice. Sunt câteva aspecte pe care ar vrea să le îmbunătățească în ceea ce o privește și s-ar lăsa oricând pe mâna medicului estetician, dar nu o face și a explicat și de ce anume.

Vedeta a recunoscut că deși una dintre cele mai mari dorințe pe care le are este aceea de a-și face câteva intervenții estetice, soțul ei nu a fost niciodată de acord și nici nu va fi, cel mai probabil, așa că preferă să îl asculte. Prezentă la un eveniment monden din Capitală, ea a vorbit despre acest lucru și a povestit, printre altele, că momentan preferă să îl asculte pe Lucian Mitrea în ceea ce privește deciziile pe care le ia.



Partenerul ei de viață crede despre ea că este frumoasă așa și că nu are nevoie de nimic altceva și îi spune în mod constant lucrul acesta. Acum ceva vreme, blondina avea în gând două operații, dar acum nu își dorește decât să își facă un lifting și o micșorare a sânilor, pentru că odată cu trecerea anilor, aceștia nu mai arată așa cum își dorește, fiind din punctul ei o necesitate nu un moft.

Având în vedere opiniile partenerului ei de viață cu privire la o eventuală intervenție estetică, ea a renunțat pentru moment la idee.

„Soțul meu spune să nu fac nimic, pentru că sunt frumoasă așa cum m-a lăsat Dumnezeu. Am vrut și eu să-mi fac o operație, două. Și acum mai vreau, îmi doresc o singură operație, aceea de sâni. Este un lifting cu micșorare. De-a lungul timpului am evoluat și stau foarte bine, adică suntem OK, doar că eu sunt mai puțin bine cu mine ca femeie. Altele chiar au pitici pe creier, eu nu prea am. Este o necesitate la un moment dat, pentru femei, depinde și de piele, depinde de foarte multe lucruri. Odată cu vârsta cedează foarte multe lucruri și dacă putem să ne ajutăm, de ce nu?! La fel, soțul meu spune că este OK. Îl ascult, încă.”, a declarat Andreea Bănică, pentru cancan.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---