Showbiz

Jasmine de la "Bravo, ai stil!", despre certurile dintre colegele sale: „Este o competiție grea, o luptă acerbă”

schedule 28 iun. 2023, 10:04

Jasmine a vorbit despre certurile dintre colegele sale, invitată fiind la  la "Bravo, ai stil!" Backstage. Ea și-a exprimat opinia sinceră despre Andreea, dar a discutat și despre ajutorul pe care îl primește din partea familiei sale.

 Jasmine de la "Bravo, ai stil!", despre certurile dintre colegele sale

Jasmine este una dintre cele mai noi concurente de la "Bravo, ai stil!". Acesta este foarte încântată că a fost acceptată să facă parte din proiect și se bucură că îi are aproape pe cei din familie care se implică, îi dau sfaturi și se asigură că aparițiile sale din emisiune sunt unele de care să fie mândri. Din punctul ei de vedere, competiția este una foarte grea și chiar are nevoie de sfaturile lor.

"Am parte de ajutor din partea mamei mele și a întregii familii. Am o familie superbă, suntem trei frați și atât tata, cât și mama, bunica inclusiv, toți sunt implicați în demersul meu în această competiție. Sunt acolo să mă sprijine, să mă ajute pe partea de organizare evident, dar și pe partea morală și cu tot felul de sfaturi de care avem nevoie. Este o competiție grea, o luptă acerbă. Lucrurile se schimbă de la o zi la alta și cumva trebuie să stai foarte bine cu psihicul. Cel mai mare ajutor este într-adevăr familia și credința", a declarat Jasmine, la "Bravo, ai stil!" Backstage.

Mai apoi, a fost întrebată care este opinia sa sinceră despre felul în care se comportă Andreea, în competiție, având în vedere că unele dintre colegele sale o acuză de faptul că se victimează de fiecare dată, iar Jasmine a preferat să își exprime opinia din punct de vedere psihologic, mai ales că își va licența în câteva zile. De asemenea, a precizat că s-a regăsit de multe ori în comportamentul ei și consideră că totul i se trage din copilărie.

Jasmine a mai zis și că toată lumea s-a obișnuit ca Andreea să fie cea implicată în toate certurile din platou, doar că după părerea sa, colega ei nu este o persoană conflictuală, ci mai degrabă una care se apără și care vine cu argumente clar, când este atacată de celelalte concurente.

"Cu toții ne-am obișnuit ca Andreea să fie implicată în aceste conflicte. Eu nu o văd pe ea ca fiind o persoană conflictuală, ci din contră, mereu am considerat că ea este cea care se apară și vine cu argumente la atacurile celorlalte concurente. Este o fată finuță, educată, îmi place de ea", a adăugat Jasmine.



 "O să îți dau o părere din punct de vedere psihologic, că uite, în câteva zile îmi dau licența. Cumva, să zic așa, complexul acesta de victimă se poate trage din copilărie. De asta și spun că m-am înțeles foarte bine cu ea, pentru că m-am regăsit cât de cât în comportamentul ei. Este posibil ca ea să fie obișnuită de mică să facă și canto și dans, să dea la medicină, să învețe și cumva să fie acest copil bun, care nu face prostioare. Cumva, acești copii sunt puși ulterior în situația în care să se victimizeze în astfel de momente și de a prelua postura defensivă cumva.
În competiție, pentru că am urmărit și sunt aici deja de ceva timp, ea nu face atacuri și ce altceva poți fi, în momentul în care cineva te atacă, ce altceva poți fi în afară de victimă?! Cumva cred aici că este greșeala celorlalte concurente pentru că nu realizează că prin atacurile pe care le fac la adresa ei, ea câștigă din ce în ce mai multă popularitate în online și îi iese poate această tactică, deși nu cred, eu cred că este doar ceva psihologic pur faza cu victimizarea", a mai zis ea.




SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---