Showbiz

Jasmine, invitată la "Bravo, ai stil" Backstage”. Atac dur la adresa lui Iris: „Aici vorbesc de educația pe care o am”

schedule 14 aug. 2023, 09:12

Jasmine a fost invitată la "Bravo, ai stil" Backstage”, unde a vorbit despre una dintre colege sale și anume Iris, nefiind deloc blândă în declarații, dar și despre alte aspecte legate de competiție. De ce a ales, la rândul ei să copieze, o ținută și ce a spus despre acuzațiile privind echipa de stiliști cu care se presupune că lucrează!

Jasmine, invitată la "Bravo, ai stil" Backstage”

Jasmine este una dintre concurentele care a intrat ceva mai târziu în cadrul competiției „Bravo, ai stil!”, dar care a reușit să demonstreze faptul că este puternică și că nu renunță așa ușor. Ea a adus în fața juraților și a celor de acasă ținute care mai de care mai inreresante care i-au adus steluțe și note mari în Gală, motiv pentru care a fost acuzată de către colegele sale că ar lucra cu o întreagă echipă de stiliști.

"Nu cred că e un lucru pe care trebuie să-l dezbatem. Este evident că a copiat nu o ținută și poate zeci de ținute 1 la 1. Aici nu vorbim despre a te inspira și a face un styling diferit. Vorbim despre a copia inclusiv părul, make-up-ul, accesorizare, care da împreună înseamnă styling", a declarat Jasmine la "Bravo, ai stil" Backstage”.

Invitată fiind în cadrul emisiunii online "Bravo, ai stil" Backstage”, ea a simțit nevoia să se apere spunând că se mai consultă cu mama sa, dar asta nu înseamnă că are stilist. Mai mult de atât, a acuzat-o pe Iris că multe dintre ținutele pe care le-a purtat a fost copiate în totalitate și a adus în discuție, de asemenea, faptul că în cazul său lucrul acesta s-a întâmplat o singură dată, doar că pentru că a dorit să vadă cum vor reacționa ceilalți.

"Îmi asum faptul că am copiat ținuta. Dacă tot este permis am vrut să încerc și eu asta și sinceră să fiu cu tine mă așteptam să fie mult mai apreciată ținuta. Este o ținută la care așa cum spune și Iris am muncit foarte mult, o ținută pentru care personal am luat materialele, pe care am dus-o la atelier și pentru care am cusut și eu și mama și croitoreasa. O ținută de care sunt foarte mândră și am vrut să văd dacă este la fel de apreciată cum au fost și ținutele ei copiate", a adăugat concurenta.

Mai mult de atât, Jasmine a zis că se vede cu ochiul liber faptul că lucrează de una singură și că nu are stiliști, iar despre cei care o cunosc încă de când era mică a zis că aceștia știu foarte clar totul, pentru că au fost acolo încă de la începuturi. Este, după chiar ea a zis, foarte atentă la detalii, o persoană perfecționistă și critică pe care nu o ajută nimeni cu sfaturi în concurs în afară de mama sa care îi este, în același timp, o foarte bună prietenă. Concurenta emisiunii de la Kanal D a mai zuis și că din moment ce este o persoană corectă și muncitoare, lucrul acesta se vede și în concurs, dar se simte flatată în urma acuzațiilor primite, deoarece pentru ea înseamnă doar că se îmbracă foarte, foarte bine.

"Fac totul singură și se vede asta, din punctul meu de vedere oamenii care mă urmăresc și sunt alături de mine, atât pe story cât și pe Tik Tok știu că eu asta sunt și așa sunt de mică. De mică ori de câte ori intram într-un proiect voiam să mă ocup de fiecare detaliu în parte și asta fac și acu, de la make-up la păr, la povești, la ținută.
Sunt o persoană perfecționistă, sunt o persoană critică și apropos de o echipă în spate, de PR, de fortăreață, poate singura persoana care mă ajută și îmi este prietenă mea e mama și am norocul să o am alături de mine. Aici vorbesc de educația pe care o am, coloana vertebrală, principiile care nu se schimbă după cum bate vântul. Dacă tu ești o persoană asumată, o persoană corectă și muncitoare, când intri în competiție fix asta se vede. Mă simt flatată, sunt doar eu și stau foarte liniștită", a mai zis Jasmine.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---