Showbiz

Constanția de la „Bravo, ai stil!” a răbufnit. Declarații dure: „Am fost mereu nominalizată de fete din gelozie”

schedule 18 mai 2023, 11:37

Constanția de la „Bravo, ai stil!” a răbufnit într-un interviu pe care l-a acordat în cadrul emisiunii “Bravo, ai stil! Backstage”, unde a avut ceva de zis despre colegele sale din concurs. Fiind cel mai des nominalizată în galele eliminatorii, concurenta a tras deja o concluzie în acest sens. Ce a declarat!

Constanția de la „Bravo, ai stil!” a răbufnit într-un interviu

Constanția este una dintre concurentele acestui sezon al emisiunii „Bravo, ai stil!”, care a reușit să se facă remarcată încă din primele ediții atât datorită ținutelor sale, cât și datorită poveștilor sale unice. Aceasta le-a ajuns la inimi juraților, dar nu și colegelor sale care au încercat să o elimine în fiecare gală, dar nu au reușit dat fiind faptul că s-a bucurat de susținere din partea celor de acasă, semn că a i-a cucerit și pe ei cu felul său de a fi.

Invitată fiind la “Bravo, ai stil! Backstage”, Constanția a vorbit inclusiv despre nominalizările venite chiar și din partea fetelor cu care părea că are o relație bună și din partea cărora nu se aștepta la un asemenea gest, considerând că au procedat astfel, din cauza faptului că sunt geloase pe ea, deoarece se afla la mijlocul clasamentului. A dorit în felul acesta să scoată în evidență faptul că nu merita să fie propusă pentru eliminare, având rezultate destul de bune pe parcursul edițiilor, dar preferă să își vadă de treaba ei, să se bucure de experiență și să facă ținute din ce în ce mai bune care să o ajute să evolueze și să se facă remarcată.

"Am fost mereu nominalizată de fete din gelozie, frustrare, invidie, pentru că dacă ar fi să mă nominalizeze pentru că mă îmbrac foarte prost nu prea coincide, pentru că eu eram pe la prima jumătate din clasament. Deci nominalizările lor nu se pupă cu realitatea. Nu m-au afectat nominalizările în niciun fel.
Eu îmi văd de drumul meu, încerc să fac ținute cât mai bune, adică nu stau să mă jelesc că m-au nominalizat ele, doar că sunt constante și îmi pun un semn de întrebare. Eu sunt de părere că ele mă consideră o concurentă puternică și vor să mă elimine, pentru că altfel nu înțeleg.Poate au ceva personal cu mine, n-am de unde să știu, dar este o posibilitate. Când mă atacă, o fac din frustrare și gelozie.", a declarat Constanția, în emisiunea “Bravo, ai stil! Backstage”.

Mai apoi, a zis că s-ar vedea în marea finală alături de nimeni alta decât Iris, cea care se află la rândul ei printre preferatele publicului și care a reușit să îi impresioneze pe jurați încă de la bun început. Crede, de asemenea, că această emisiune nu este doar despre stil, ci și despre atitudine, așa că are mare încredere în ele.

"M-aș vedea în marea finală cu Iris și Andreea. Vreau să spun că acest top este făcut nu doar legat de ținute, ci și de atitudine. Andreea e clar cea mai votată, cea mai susținută în mediul online și asta nu cred că se va schimba prea curând. Iris, la fel, este mereu vocală și face styling-uri bune.", a mai zis concurenta de la „Bravo, ai stil!”.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---