Showbiz

Iris, acuzații dure la adresa Andreei la "Bravo, ai stil!". De la ce pornit scandalul: „Taci, lasă-mă în pace”

schedule 19 mai 2023, 09:03

Iris i-a adus niște acuzații foarte grave colegei sale, Andreea, în cadrul celei mai recente ediții ale emisiunii "Bravo, ai stil!" în ceea ce privește o discuție pe care a purtat-o cu Constanția în culise. Iată ce discuție au purtat cele două concurente, în platoul emsiunii!

Acuzații dure în platoul emisiunii "Bravo, ai stil!"

Dacă în primele ediții ale emisiunii "Bravo, ai stil!" concurentele dădeau impresia că sunt foarte bune unele cu celelalte, iar cei din fața micilor ecrane, credeau că nu se vor certa niciodată, de la un timp s-au încins spiritele în platou. Chiar și în comentarii, oamenii au precizat faptul că ele au realizat că doar fiind vocale se vor face remarcate în fața celor de acasă și vor obține voturile necesare din partea celor de acasă, motiv pentru care joacă această carte.

Nici în cea mai recentă ediție a competiției de pe Kanal D2 nu au lipsit certurile dintre concurente, iar totul a pornit de la una dintre discuțiile pe care Iris le-a auzit, în spatele camerelor de filmat între Andreea și Constanția, moment în care una dintre ele i-a făcut semn să tacă celeilalte, pentru că erau lavalierele pornite, iar Iris a vrut să audă explicații în legătură cu cele întâmplate acolo, iar de acolo până la izbucnirea unui întreg scandal a mai fost un singur pas.

În momentul în care Iris a adus vorba în emisiune despre cele întâmplate în culise, Andreea a venit cu explicații și le-a zis celor aflați în platou, dar și telespectatorilor că nu era vorba despre nimic serios, ci doar despre faptul că ea îi zisese că are un set pe ea, deși nu era așa, urmând ca mai apoi să îi facă un semn în glumea, să tacă. Iris nu a crezut-o și este de părere că era vorba de o miză mult mai mare acolo, despre care nu va afla nimic, deoarece colega ei va fi precaută de acum înainte.

„Este realmente prima oară când am văzut-o pe Andreea pierdută, știu că era o miză acolo, altfel nu deschideam subiectul, o discuție între ea și Constanția. Nu era absolut nimic personal, nu era ceva ce mă privea în mod direct, dar în mod indirect da, era vorba despre competiție, despre ținutele pe care ea le propune aici.”, a zis Iris, la Kanal D2.
„Mda, ce să zic acum, nu m-ai prins cu nicio mâță-n sac. A fost așa un moment, mi s-a părut penibil faptul că tu ai ascultat ce am vorbit eu cu Constanția.”, a spus Andreea.
„Eram acolo, Andreea, erați de față cu noi”, i-a dat replica Iris.
„Da, vorbeam de față cu voi pentru că așa era conjunctura, să fim în spatele porților. Dar tu ți-ai dat seama că eu nu vorbeam cu tine.”, i-a mai zis concurenta rivalei sale.
„Da, și după ai susținut că ai arătat semnul ăsta către Constanția (n. red i-a făcut semn să tacă Constanției) ca să nu aud eu.”, i-a spus Iris, vizibil enervată.
„Nu a fost vorba de nimic serios, nimic din ceea ce crezi tu, o caterincă a noastră, noi râdem, glumim. Serios, chiar mi se pare că ai ajuns într-un punct în care cauți lucrurile prea departe. Constanția încerca să-mi spună ceva, nici n-am lăsat-o să vorbească și i-am zis: 'Constantia, taci, lasă-mă în pace', asta a fost tot.”, a specificat Andreea.
„Andreea, eu chiar cred că tu, în adâncul tău, nu crezi asta, și acum încerci să o scalzi (...) Eu mi-am permis să aduc chestia asta în platou fără să te anunț, tocmai ca să îți văd reacția reală, pe moment. De data asta simt că am prins-o cu mâța-n sac. Ceva nu se leagă, Andreea.”, a mai transmis Iris.
„Tocmai d-asta nu se leagă, că nu este vorba despre nimic.”, a zis, la final, Andreea.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---