Showbiz

Iris de la "Bravo, ai stil!", detalii din culisele emisiunii: „Am primit un gest cu mare conotație”

schedule 05 iul. 2023, 10:33

Iris de la "Bravo, ai stil!" a fost invitată să discute despre emisiunea a cărei concurentă este, dar și despre colegele sale la „Bravo, ai stil! Backstage” și a făcut câteva dezvăluiri cu totul și cu totul neașteptate. Iată ce a zis una dintre cele mai controversate concurente din acest sezon.

Iris, detalii din culisele "Bravo, ai stil"

Iris este una dintre cele mai puternice concurente din sezonul 8 al emisiunii Bravo, ai stil!". De asemenea, ea a rezistat în concurs, încă de la început. Recent, a fost invitată la „Bravo, ai stil! Backstage” și a dat detalii din culise, vorbind în același timp și despre incidentul cu Andreea, care i-a arătat un gest obscen în spatele camerelor de filmat.

Iris a declarat că au început să o obosească toate discuțiile în care este implicată, doar că în același timp este și conștientă de faptul că fiind o concurentă controversată, reușește să atragă toate aceste lucruri în jurul ei. Unul dintre cele mai recente conflicte în care a fost implicată a fost cel cu Andreea care i-a arătat un gest obscen, în culise. Iris a fost șocată de cele întâmplate, mai ales că ele nu sunt prietene, pentru a-și permite să se comporte așa una cu cealaltă nici măcar în glumă. Ceea ce regretă acum este doar faptul că nu a luat atitudine la momentul potrivit și nimic mai mult.

"Eu am fost cumva uimită de gestul pe care și l-a permis să mi-l adreseze. Am mai specificat în repetate rânduri, noi nu acest fel de relație care să permită aceste gesturi și în febra momentului nu am știut poate să reacționez destul de impunător. Regret că am fost moale, ceea ce pe mine nu mă caracterizează. (…) Ea a încercat să o dea pe un gest jovial, însă a fost ceva de prost gust, un gest care nu își are locul în cadrul unei competiții de stil.
Se presupune că suntem niște fete cu stil, cu cei 7 ani de acasă și intră cumva în contradictoriu cu tot ce încearcă ea să arate în platou și în online", a declarat Iris, pentru WOWnews.

Tot despre situația legată de gestul Andreei, Iris a mai zis că nu a fost deloc o glumă și nici nu era un context potrivit în care să facă un asemenea gest, ci doar se vorbea despre faptul că ele erau cele mai votate concurente. Roșcatei i se adresau anumite întrebări, iar colega sa intervenea din când în când. Oricum ar fi stat lucrurile, concurenta emisiunii de la Kanal D2 este de părerea că un asemenea gest nu se aruncă așa oricând, oricum, iar faptul că a venit asupra ei a fost un șoc.

"Nu a fost o glumă, nu s-a creat un context care să îi dea prilejul să facă asta. Se vorbea despre faptul că noi suntem cele mai votate concurente, fiind și veteranele competiției, cum ni s-a tot spus, iar ea mă completa cumva în dialog. Mi s-au adresat niște întrebări și ea mă completa la răspunsuri, iar după a devenit cumva un monolog, un discurs al meu. (…) S-a făcut și o glumiță că am fi o familie disfuncțională, acea a fost o glumă pe seama căreia am putut să mă amuz.
După toate astea, cumva toată atenția s-a mutat de pe noi spre alte concurente, noi ne făceam ultimele retușuri, iar ea era pe canapea, eu pe un scaun, și-a scos pălăria de pe cap, a îndreptat-o spre camere ca să nu se vadă ce urma să facă și mi-a arătat un gest, adică degetul mijlociu, un gest obscen, iar eu i-am mimat instinctiv fața, pentru că fața ei era cumva prietenoasă. Am primit un gest cu mare conotație, chiar dacă e în spirit de glumă nu îl arunci așa (…) Se vedea pe mine că eram nedumerită, iar ea avea așa o satisfacție și a repetat gestul. Nu am făcut-o negativ, tocmai pentru că eu eram șocată", a mai zis Iris.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---