Showbiz

Maurice Munteanu, ironii la adresa unei concurente de la “Bravo, ai stil!”. Ținuta ei nu l-a dat pe spate: „Mă transform acum, pe loc, în Miley Cyrus”

schedule 19 mai 2023, 09:36

Maurice Munteanu a făcut o serie de afirmații amuzante despre una dintre ținutele pe care una dintre concurentele le-a purtat în cea mai recentă ediție a competiției “Bravo, ai stil!”. Toată lumea a izbucnit în râs. Despre cine este vorba și cum arăta ținuta cu pricina!

Maurice Munteanu, ironii la adresa uneia dintre concurente

Cele mai recente ediții ale emisiunii “Bravo, ai stil!” nu a avut în centru doar scandalul dintre Andreea și Iris, unde s-au adus acuzații grave, ci și ținuta pe care a purtat-o Beatrice. Concurenta a intrat în platou foarte încrezătoare, așa cum se întâmplă de fiecare dată, a sperat că îi va cuceri pe cei trei jurați cu alegerea vestimentară pe care a făcut-o și pe cei de acasă cu atitudinea sa, dar s-a lovit de niște cuvinte pe care nu le-a primit foarte bine și care au venit din partea lui Maurice Munteanu.

Îndrăgitul jurat nu a fost foarte încântat de felul în care concurenta emisiunii de la Kanal D2 a ales să se prezinte în fața lor, deși ținuta nu îi venea deloc rău, ci doar o făcea să pară mai bătrână, după cum au remarcat și au susținut cei trei jurați. Maurice nu s-a putut abține și i-a zis că dacă ea îi spune că îi place în adevăratul sens al cuvântului ținuta pe care a purtat-o, el se transformă în Miley Cyrus, iar mai apoi i-a dat un sfat de care speră să țină cont în ceea ce privește alegerea următoarelor ținute pe care le va aduce în platou.

“Dacă tu îmi spui mie că ție îți place ținuta asta eu îți dau cuvântul meu că mă transform acum, pe loc, în Miley Cyrus! La mine știi cum funcționează, îți spun foarte sincer. Nici nu mă gândesc că sunt la , într-o competiție despre styling. Mă gândesc că sunt pe stradă, mă lovesc de tine într-un magazin, într-o cafenea, într-un parc; și mă întreb așa: aș remarca ținuta vestimentară, mi-ar spune ceva ?”, a zis Maurice Munteanu, la Kanal D2.

De asemenea, speră ca Beatrice să încerce mai mult pe viitor, să aibă mai mult curaj, pentru că toți au observat o evoluție clară în ceea ce o privește, pentru că la început nu se descurca deloc bine, nu obținea foarte multe steluțe, dar se bucura cu toate acestea de susținerea publicului. Revenind la ținuta lui Beatrice, Maurice Munteanu a zis clar că nu ar remarca-o, pentru că sarafanul nu o avantajează. Rămâne de văzut dacă în gala eliminatorie din această seară se va descurca mai bine, dar cert este că juratul stă cu ochii pe ea.

“ Nu aș remarca-o! De ce? Pentru că sarafanul nu te avantajează (…) Nu e o ținută vestimentară despre care să spun ”,  a adăugat Maurice Munteanu. 



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---