Showbiz

Alex Abagiu, despre noul sezon al emisiunii „Bravo, ai stil!”. Ce va face în calitate de jurat: „E un fenomen”

schedule 12 mar. 2023, 08:44

Alex Abagiu, despre noul sezon al emisiunii „Bravo, ai stil!”. Ce va face în calitate de jurat: „E un fenomen”
Sursa foto: YouTube ELLE Romania

Noul sezon al emisiunii  „Bravo, ai stil!” se anunță a fi unul special, ci nu doar pentru că juriul a suferit modificări, lui Maurice Munteanu și Ralucăi Bădulescu alăturându-se Alex Abagiu, ci și pentru că vine la pachet cu multe surprize pentru cei din fața micilor ecrane.

Alex Abagiu, jurat al noului sezon „Bravo, ai stil!”

Au mai rămas câteva zile până când va începe noul sezon al emisiunii „Bravo, ai stil!”, unul dintre cele mai așteptate show-uri de la noi din țară, iar cei din juriu și concurentele au deja emoții mari pentru ceea ce va urma. Anul acesta, din juriu va face parte și Alex Abagiu, care este foarte nerăbdător ca emisiunea de pe noul post de televiziune Kanal D2 să înceapă, pentru a-și lua rolul de jurat în serios.

Înainte ca proiectul să fie urmărit de o țară întreagă, noul jurat a fost invitat în platoul emisiunii pe care o moderează Teo Trandafir la Kanal D și a dat câteva declarații, recunoscând încă de la bun început faptul că este foarte entuziasmat pentru tot ce va urma.

Crede, în același timp, că va fi un sezon special, pentru că vor concura fete din toată țara, care au visat să ajungă în fața camerelor de filmat, dar cărora nu le este neapărat străină televiziunea și tot ce presupune ea. Alex Abagiu este încântat că va sta la masa juriului alături de cei doi veterani, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu, mai ales că din punctul său de vedere competiția „Bravo, ai stil!” este un fenomen în adevăratul sens al cuvântului. În calitate de jurat, el a promis că va nota cu atenție zona capului, pentru că de cele mai multe ori pe machiaj nu s-a pus atât de mult accentul, dar se va concentra și pe păr și manichiură.


„Sunt super entuziasmat. O să fie un sezon super-special. Vom avea fete de prin toată țara. Cred că fetele au visat să ajungă în fața camerelor de luat vederi. Sunt fete care au crescut cu formatul ăsta. E un fenomen în adevăratul sens al cuvântului. Cei care mă cunosc știu că nu sunt cel mai flexibil om. Da, voi nota cu atenție ceea ce colegii mei numeau grațios zona capului. Voi nota partea de beauty. Din ce în ce mai mult, machiajul, părul, manichiura fac parte din stilul personal”, a declarat Alex Abagiu, în cadrul emisiunii ”Teo Show”.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6285 RON
-0.00320
GBP
GBP: 5.7804 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.278 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.5442 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.093 RON
-0.00250
Convertor valutar

Rezultat: ---