Showbiz

Diana de la “Bravo, ai stil!”, afectată de criticile colegelor sale. Ce ar face ea cu marele premiu al emisiunii

schedule 17 mai 2023, 09:56

Diana de la “Bravo, ai stil!”, afectată de criticile colegelor sale. Ce ar face ea cu marele premiu al emisiunii
Sursa foto: YouTube WOWnews

Diana, una dintre concurentele de la “Bravo, ai stil!”, a fost invitată în emisiunea “Bravo, ai stil! Backstage”, unde a primit multe întrebări legate de concurs, despre certurile pe care le-a avut cu colegele sale până în momentul de față, dar și despre modul în care ar folosi marele premiu, dacă ea ar fi marea câștigătoare a acestui sezon.

Cum a fost afectată Diana de criticile concurentelor sale

Diana și-a dorit foarte mult să participe la competiția “Bravo, ai stil!”, dar când a ajuns în platoul de filmare, nu a mai fost la fel de încântată, deoarece unele dintre colegele sale i-au dat de înțeles că nu o au la inimă. Ea a încercat, într-o oarecare măsură, să se plaseze deasupra lor, vorbind despre numărul de urmăritori pe care îl are pe Instagram, ceea ce în mod evident le-a scos din sărite pe celelalte, iar de aici până la un scandal în toată regula a mai fost un singur pas.

Deși a intrat în concurs cu planuri mari și cu încredere în ea, felul în care au tratat-o colegele sale a reușit să îi taie aripile. Toate energiile rele din platou au reușit să o pună la pământ, deși de regulă este o fire competitivă. A cedat, în momentul în care fetele au acuzat-o de multe lucruri grave și crede că s-a ajuns la asta, deoarece ele au fost de părere, încă din prima ei ediție, că a venit pusă pe ceartă, deși nu este deloc adevărat lucrul acesta.

"Am o stare ciudățică, încerc să îmi revin, să mă adun. Cred s-au adunat energiile din platou, din culise și cred că m-au cam doborât. Eu sunt competitivă, îmi place chestia asta, să fiu băgată în priză, dar pur și simplu am cedat. Au fost energiile negative ale fetelor, m-au acuzat de multe lucruri, au sărit toate pe mine. Eu cred că ele sunt deranjate că am venit eu aici cu scandal, dar nu e adevărat, nu acesta a fost scopul meu.
Am venit pur și simplu în emisiune, ca și o concurentă nouă și nu mi-am propus să fac asta, dar din moment ce ele m-au atacat, trebuia să fiu și eu la fel de impulsivă. Am fost acuzată că aș avea stilist, de asta mi-a părut cel mai rău. Eu mă chinui singură să îmi fac ținutele, de fiecare dată și m-a durut foarte tare când am auzit lucrul ăsta.Iris și Constanția simt nevoia să mă atace cu orice. Fetele nu mă consideră o concurentă puternică, dar o să demonstrez cum sunt.", a declarat Diana, în emisiunea “Bravo, ai stil! Backstage”

Mai apoi, concurenta emisiunii de la Kanal D2 a specificat și ce anume ar face ea, dacă ar fi câștigătoarea marelui premiu. Ei bine, aceasta ar face, în primul și în primul rând, un atelier de creație. Vrea un loc în care să își poată pune amprenta pe lucrurile pe care le poartă. De asemenea, a zis clar că a renunțat la lumea politică de dragul modei, dar nici nu se regăsea în locul acela. Ca orice om, are și ea momente în care nu se simtea bine în pielea sa, când ajunge acasă și plânge, dar încearcă să își revină și să nu mai pună presiune prea multă pe ea.

"Dacă aș câștiga marele premiu mi-ar plăcea foarte mult să îmi fac un mic atelier al meu, unde să îmi fac propriile creații. Nu ceva spectaculos, mă refer la o rochiță pe stilul meu, să îmi pun amprenta mea acolo. Am lăsat politica pentru modă. Nu era pentru mine acel loc. Aici sunt eu, dar am momente când nu mă mai simt în pielea mea aici, dar încerc să-mi revin. Am momente și când ajung acasă și plâng. E foarte multă presiune, ținutele mele se pare că nu sunt atât de apreciate cum m-aș fi așteptat. Eu tot încerc și cred că o să găsesc calea cea bună la un moment dat.", a mai zis ea la “Bravo, ai stil! Backstage”.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---