Showbiz

Cine a fost eliminată de la „Bravo, ai stil!”. Ținuta ei, o dezamăgire pentru jurați: „Nu îmi place nimic!”

schedule 22 apr. 2023, 08:54

Eliminare șocantă în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!”, seara trecută. Jasmine, Luiza, Constanția și Milena au fost cele în pericol de eliminare, iar cea care a părăsit competiția nu a primit aproape deloc susținere din partea telespectatorilor. Despre cine este vorba!

Eliminare șocantă la „Bravo, ai stil!”

Ediția de seara trecută a emisiunii a „Bravo, ai stil!” a avut un concept clar, concurentele fiind nevoite să se îmbrace pentru gala concept așa cum au știu ele mai bine, dar nu toate au reușit să îî impresioneze pe cei trei jurați. Una dintre cele mai rele ținute este cea pe care a ales să o poarte Jasmine, care a primit numai note de 1. Maurice Munteanu a catalagat-o ca fiind cea mai proastă ținută din istoria emisiunii.

Rar mi–a fost dat să văd o încercare atât de eșuată, de la colant care nu vine cum ar trebui să vină. Acești adidași, care mai au și aplicații, îngroașă foarte tare piciorul, mai cu seama că sunt și albi. Nu îmi place execuția, nu îmi place cum s-a prins voalul, nu îmi place machiajul. Nu îmi place nimic!”, a zis Maurice Munteanu, la jurizare.
“Jasmine, cea mai proastă ținută din istoria Bravo, ai Stil!... 8 sezoane!”, a zis juratul, la testimoniale.

Jasmine, Luiza, Constanția și Milena au fost cele care au obținut cel mai mic punctaj din partea juraților, ajungând astfel să fie în pericol de eliminare. Ei bine, dintre cele trei concurente cea care a obținut cele mai puține voturi din partea telespectatorilor a fost Jasmine, care consideră că nu este ea cea care merita să plece din concurs și nici nu a vrut să își dea prea mult cu părerea.

Mai apoi, ea le-a urat succes celorlalte fete, spunând clar că preferatele sale sunt Iris și Sorina și speră ca lucrurile să nu se schimbe pe parcurs. Jasmine a accentuat ideea că poate nu a avut o țintută bună în seara cu pricina, nu ar fi trebuit să fie eliminată, pentru că Milena și Luiza au făcut niște alegeri vestimentare mult mai rele decât cea pe care a făcut-o ea, singurul ei dezavantaj fiind că nu a știut cum să atragă publicul de partea sa.

„Oricine, orice spune, nu eram persoana care merita să părăsească competiția, dar așa s-a vrut. Nu vreau să-mi dau cu părerea. Fetele, poate nici pentru ele nu meritam, poate pentru unele da. Eu le urez baftă în continuare tuturor și preferatele mele sunt Iris și Sorina, sper să nu se schimbe ceva pe parcurs. Poate n-am avut o ținută bună acum, dar nu cred că meritam asta. Sincer, eu cred că și Luiza și Milena au avut ținute mai proaste decât mine și la cât au fost pe ultimul loc ar fi meritat. Dar aparent aici nu ține doar de stil și de ținutele pe care le faci.
Eu cred că nu am atras mult publicul, nu m-am certat, dar eu asta sunt. Sunt supărată, adică nu supărată, dezamăgită. Mi-a plăcut, a fost o experiență, și le țin pumnii colegelor de care am zis: Sorina, Iris, Alina, cred că merită, la fel cum merit și am meritat și eu, doar că n-a fost să fie!”, a zis Beatrice, după eliminare.  

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---