Showbiz

Rebecca de la „Bravo, ai stil!”, despre hate-ul primit în mediul online: „Mi s-a pus deja o etichetă”

schedule 24 aug. 2023, 07:54

Rebecca a acceptat invitația de a merge din nou în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil! Backstage”, unde a vorbit despre tot hate-ul pe care îl primește în mediul online, dar și despre alianțele dintre colegele sale. Ce a mai povestit concurenta emisiunii de la Kanal D!

Rebecca de la „Bravo, ai stil!”, despre hate-ul din mediul online

Rebecca este una dintre concurentele de la „Bravo, ai stil!” care, încă de când a intrat în concurs, a dovedit că este una puternică. Celelalte fete s-au temut de ea, pentru că a adus în atenția juraților și a celor de acasă ținute care mai de care mai interesante care au adunat steluțe, dar a făcut și momente speciale în galele de la finalul săptămânii.

Ei bine, ea a remarcat că unele dintre colegele sale au dorit să facă o alianță cu ea, iar Jasmine și Andreea au dorit să o atragă de partea lor, dar s-au lovit de un răspuns negativ din partea ei, deoarece a preferat să fie imparțială și să se înțeleagă cu toată lumea. În plus, crede că și ele vor ajunge să se certe, la un moment dat, din simplul motiv că așa se întâmplă de fiecare dată când este vorba despre o competiție de genul acesta.

„De când a intrat Jasmine, s-a format o alianță. Eu am fost invitată în alianța ei cu Andreea, dar am refuzat. Le-am spus că le susțin cu tot dragul în ce vor să facă, dar să nu se bată pe mine. Prefer să rămân imparțială. Ele se vor certa, veți vedea.”, a declarat Rebecca, la „Bravo, ai stil! Backstage”.

De asemenea, ea a vorbit și despre hate-ul pe care l-a primit încă de la intrarea sa în concurs din partea oamenilor care le susțineau pe celelalte concurente. În prima zi, totul a decurs de minune, doar că mai apoi, cei din fața micilor ecrane au început să spună că vorbește prea mult și că își dă cu părerea despre lucruri care nu o privesc în mod direct. Scopul ei nu era să adune păreri negative din partea oamenilor și nici să jignească pe cineva, ci doar să se distreze la fiecare filmare, iar cei de acasă să se bucure la rândul lor de ceea văd. Ea preferă să nu dea curs hate-ului de pe rețelele sociale, ci să se bucure de experiență în adevăratul sens al cuvăntului.

"În prima zi, toate bune și frumoase și a doua zi mi-am dat cu părerea strict la ce am văzut, la ținute, la platou și la ceea ce se întâmplă în culise. Au fost mici detalii din astea și lumea a zis că vorbesc mult, că îmi dau cu părerea, că eu le pun să aibă zvâc. 
Ideea era să vin cumva și poate prin prezența mea să fie și fetele mai animate și mai implicate și asta este bine pentru toate, nu e bine doar pentru mine că mie îmi convine să fie mai molcome sau să nu facă nimic pentru că eu am ce să fac.  Scopul meu nu era să mă anime pe mine lumea, scopul meu erau să fie mai fun filmarea nu să jignesc pe cineva. Fetele cum deja au probabil fani de mult timp, automat poate mi s-a pus deja o etichetă că vin eu să fac ordine", a mai zis ea.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---