Showbiz

Dorul de mama sa o distruge pe Andreea Bănică: „Astăzi sunt un pic tristă”

schedule 23 apr. 2023, 14:05

Dorul de mama sa o distruge pe Andreea Bănică: „Astăzi sunt un pic tristă”
Sursa foto: Instagram Andreea Banica

Andreea Bănică îi duce dorul mamei sale, care a lipsit din cele mai frumoase etape din viața ei, pentru că și-a pierdut viața mult prea devreme. Blondina a transmis un mesaj foarte, foarte emoționant pe marginea acestui subiect sensibil. Iată ce a postat.

Andreea Bănică îi simte lipsa mamei sale

Andreea Bănică este o femeie împlinită și fericită, care până la vârsta de 44 de ani a reușit să facă tot ceea ce și-a propus și are o familie frumoasă pe care o iubește și pentru care este recunoscătoare. Copiii ei îi fac viața mai bună în fiecare zi și este fericită că a reușit să ajungă atât de sus pe cât este acum, lucru la care la începuturile carierei sale nici măcar nu îndrăznea să viseze.

Blondina are foarte multe reușite în viață cu care se poate lăuda cu ușurință, dar numai ea știe prin câte a trecut. Deși în mare parte cei care o urmăresc pe rețelele sociale văd doar partea frumoasă a vieții sale, are anumite momente în care simte nevoia să le arate că nu îi merg mereu lucrurile bine. Recent, a simțit nevoia să le transmită urmăritorilor ei, prin intermediul unei postări faptul că este tristă, dar și că ar trebui să mulțumească în fiecare zi pentru frumusețea care îi înconjoară și să fie recunoscători pentru ceea ce au și ce sunt.

Andreea Bănică și-a amintit de ultimele zile ale mamei sale, în care alerga de la concerte la spital, pentru a fi alături de femeia care i-a dat viață și de la care a avut atât de multe lucruri frumoase de învățat. I s-a făcut dor și a dezvăluit că și-ar fi dorit ca mama ei să vadă cum se mută, cum are grijă de copiii ei, cum greșește, cum cântă sau cum plânge atunci când nu este bine, iar la final i-a mulțumit pentru că a făcut-o fetița ei cu bucle blonde. Din păcate, mama ei a decedat în 2003, iar artista încă îi duce lipsa.

”Să mulțumim zilnic pentru frumusețea ce ne înconjoară și să fim recunoscători pentru ceea ce suntem și avem. Astăzi sunt un pic tristă , m-am întors în trecut când eram tot pe scenă că și azi…și ardeam de nerăbdare să cobor să plec către mama care era în spital. Simt tristețe, dezamăgire, dor, un dor nebun de ține MAMA! Mi-aș fi dorit să mă vezi cum mă mut, cum car haine nervoasă, cum gătesc, cum cant, cum sar în sus de bucurie, cum nasc, cum îmi cresc copiii, cum îi iubesc, cum mă joc cu ei, cum îi cert, cum îi împac, cum greșesc, cum plâng când nu mi-e bine, cum privesc în gol cu ochii mei albaștrii din 23.04.2003! Îți mulțumesc Mama pentru ceea ce sunt azi și pentru că m-ai făcut fetiță ta cu bucle blonde”, a transmis Andreea Bănică, pe Instagram.

 

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00060
USD
USD: 4.6712 RON
-0.00250
GBP
GBP: 5.7677 RON
0.04480
HUF
HUF: 1.2603 RON
0.00070
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.1247 RON
0.01570
Convertor valutar

Rezultat: ---