Adda și Cătălin Rizea, invitați la Podcastito Express. Cei doi soți au dat cărțile pe față în ceea ce privește certurile din Asia Express

schedule 05 dec. 2023, 12:44

Adda și Cătălin Rizea, invitați la Podcastito Express. Cei doi soți au dat cărțile pe față în ceea ce privește certurile din Asia Express
Sursa foto: YouTube America Express

Adda și Cătălin Rizea, invitați la Podcastito Express și au dat dat cărțile pe față în ceea ce privește certurile din Asia Express. Ce au mai povestit cei doi soți despre experiența lor!

Adda și Cătălin Rizea, invitați la Podcastito Express

Adda și Cătălin Rizea au fost și ei concurenți la Asia Express, unde nu doar că s-au bucurat de aventura vieții lor, dar au și avut multe momente tensionate. Ca și cuplu, este foarte dificil în acest concurs, iar acest lucru l-au recunoscut foștii concurenții de fiecare dată, iar în cazul lor a fost la fel și certurile era, de asemenea, la ordinea zilei.

Cei doi foști concurenți au fost invitați la Podcastito Express și au vorbit despre toate stările prin care au trecut în timpul filmărilor. La un moment dat, Adda a recunoscut că toate certurile lor porneau în general de la faptul că pierdeau probele și amuletele la secundă, iar ea fiind o fire competitivă și dorindu-și să fie pe primul loc de fiecare dată, se enerva foarte tare.

„Noi din 18 amulete am jucat 12, din 9 curse pentru ultima șansă am jucat 6 și nu am avut nicio imunitate. Poate vă dați seama, acum că ați fost, cum e. Știi ce era frustrat? Că noi pierdeam la un minut, ajungea prima echipă la imunitate și noi eram cu mâna pe rucsacul lor, la modul ăla. La amulete la secunde. Le pierdeam la secunde (n.r. amuletele)”, a declarat Adda, la Podcastito Express.

Pentru Cătălin Rizea nu certurile cu partenera sa de viață erau cele mai grele, ci probele dese pe care le aveau de făcut pe distanțe scurte, dar mai ales toate lucrurile pe care erau nevoiți să le mănânce. Cu toate acestea, s-au descurcat de minune și și-au făcut amintiri pe care nu le vor uita niciodată și pe care nici nu le mai pot trăi într-un alt context.

Un alt lucru greu a fost acela de a sta departe de fiul lor, care le-a dus dorul, dar care i-a susținut mai apoi din fața micului ecran, fiind foarte mândru de părinții săi.

„După amuletă, atunci când ar trebui să ai un start mai bun, un avantaj, după ce o pierdeai, plecai și prost cu moralul. Erau distanțe scurte, dar am avut multe probe și a fost de mâncat…”, a povestit Cătălin Rizea, la rândul lui.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---