Showbiz

Adda, momente de panică în propria casă: „Tocmai am găsit o căpușă în pat”

schedule 09 mar. 2023, 09:54

Adda, momente de panică în propria casă: „Tocmai am găsit o căpușă în pat”

Momente de panică pentru Adda în propria locuință. Partenera de viață a lui Cătălin Rizea a găsit o căpușă în pat, a transmis repede un mesaj în mediul online legat de acest lucru și a acționat imediat, pentru că s-a speriat destul de tare.

Adda s-a speriat extrem de tare

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Adda suferă de boala Lyme, care este produsă de simpla mușcătură a unei căpușe. Multă vreme, artista nu a avut nici cea mai vagă idee cu ce se confruntă, fiecare medic îi dădea un alt diagnostic, a luat tratamente greșite și ar fi putut să își piardă viața. Din acest motiv, acum este foarte atentă la tot ceea ce se întâmplă în jurul ei și încearcă să ajute tot mai multă lume să nu treacă prin ce a trecut ea, iar pe cei care suferă deja de această boală să îi sfătuiască așa cum știe ea mai bine în acest sens.

Ei bine, recent, vedeta s-a speriat extrem de tare, după ce a ajuns a ajuns acasă și a găsit o căpușă în pat. Nu s-a putut abține să nu își avertizeze fanii din mediul online, în speranța că vor fi atenți când ajung acasă, mai ales dacă au câini pe care să îi scoată la plimbare. Având în vedere că ea suferă deja de Lyme, nu mai are ce să i se întâmple, dar este foarte periculos pentru familia sa și a promis că va verifica fiecare colț al casei, să nu mai fie vreuna ascunsă în vreun colțișor.

„Am vrut să fac postare despre asta când începea teoretic sezonul lor. Dar având în vedere cât de schimbătoare e vremea. Deci tocmai am găsit o căpușa în pat. La o oră după ce am scos câinii afară. Câinii au protecție. Teoretic nu are cum să-i muște, dar se poate plimbă pe ei. Se poate plimbă peste tot. Urcă și gardul, e groasă. Asta părea nemâncată. O să verific toată casa. Fiecare mm. Ideea e că, eu nu am cum să mai pățesc nimic pentru că deja am Lyme, dar e foarte periculos pentru ceilalți.”, a zis Adda, pe Instagram.

Adda a dorit să le dea și un sfat oamenilor care o urmăresc pe Instagram și care sunt destul de mulți. Le-a spus acestora să își stropească și curțile, dar să nu omită să își verifice și copiii, în special în cap. Mai mult de atât, cântăreața le-a zis să își verifice și animalele de companie, iar dacă din nefericire găsesc una, să nu o scoată de unii singuri, ci să meargă la spital.

Stropiți curțile!!! Verificați-vă copiii în fiecare zi! Inclusiv în cap, că acolo le place să se înfigă! Dacă aveți animale de companie verificați-le zilnic. Dacă aveți ghinion și va muscă. Nu o scoateți singuri!!!!! Mergeți la spital să o scoată !!!!Vie!!!! Și duceți căpușa la analize la laboratoare, acolo unde se fac analize pe căpușe vii, să vedeți dacă e purtătoare. Dacă luați antibiotic, la 3 săptămâni/ 4 săptămâni de la ultima doză de antibiotic. Faceți RN- AT BORRELIA, sau BORRELIA TEST DE CONFIRMARE METODĂ LINE BLOT sau WESTERNBLOT IGG IGM”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---