Showbiz

Adda nu își mai editează pozele. Afirmații dure despre cele care încă o fac: De mult voiam sa abordez subiectul ăsta”

schedule 17 aug. 2023, 12:18

Adda nu își mai editează pozele. Afirmații dure despre cele care încă o fac: De mult voiam sa abordez subiectul ăsta”
Sursa foto: Instagram Adda

Adda a renunțat de mult să își mai editeze pozele, iar recent a vorbit despre persoanele care încă o fac. Sinceră ca de fiecare dată și conștientă că opinia sa ar putea deranja multă lume, artista a zis tot ceea ce a avut pe suflet.

Adda, despre persoanele care își editează pozele

Adda a fost mereu sinceră cu fanii ei de pe rețelele sociale, indiferent de subiectul pe care a decis să îl abordeze. De curând, artista a decis că a venit timpul să vorbească despre editarea pozelor și despre persoanele care încă fac lucrul acesta, deși nu au niciun motiv. La un moment dat, cântăreața a purtat o discuție cu o fată pe care a întrebat-o de ce își editează pozele, moment în care aceasta i-a zis că nu este frumoasă și în clipa aceea, i s-a rupt inima, pentru că era opusul a ceea ce credea despre ea.

Mai mult de atât Adda, a zis că persoanele publice sunt, într-o oarecare măsură, cele care greșesc, pentru că le prezintă pe social media o lume perfectă care nu este nici pe departe așa. Mai apoi, a vrut să fie clar pentru toți cei care o urmăresc faptul că aproape tot ceea ce văd pe internet este editat și nu pot face nimic în acest sens, doar că fără să realizeze îi afectează pe fiecare dintre ei.

''De mult voiam sa abordez subiectul asta pentru ca se intampla la fiecare concert. Cel mai des la fete vad asta. Facem poze direct cu filtre in care au fata acoperita sau si-o acopera ulterior si posteaza asa. Pe o fata am intrebat-o odata de ce face asta. Si mi-a raspuns “Nu sunt frumoasa!”. Era foarte frumoasa! Si mi-a rupt inima. Si apoi, inainte sa-i tin prelegerea aferenta, mi-am dat seama ca noi gresim. Noi astia publici. Noi astia “perfectii” lumii. Ca le aratam o lume editata si falsa. Nimeni nu este perfect. Si 90% din ce este pe online este editat.'', a transmis Adda, pe Instagram.

Ca orice altă artistă de la noi din țară și nu numai, Adda obișnuia la rândul ei să editeze imaginile pe care le posta pe rețelele sociale, din tot felul de motive. Odată cu trecerea timpului, a sesizat că nu proceda deloc corect și a renunțat să își mai modifice fața, ci apare tot mai des naturală în fața oamenilor, iar acest lucru se datorează faptului că a început să se iubească pe ea din ce în ce mai mult. Adda știe că frumusețea stă în ochii privitorului și din moment ce ea se simte bine în pielea sa, nimic altceva nu mai contează.

''Și eu imi editam mai demult pozele. Si acum o fac, dar nu mai folosesc faceapp. Pentru ca folosindu-l, am inceput sa nu ma mai plac. Si am zis…ok, asta nu e bine. Pentru sanatatea mea sufleteasca si mentala. Mi se spune des. “De ce te postezi ciufulita sau nemachiata?!”, “Tu trebuie sa fii perfecta!”. Nu. Nu trebuie sa fiu perfecta. Si nici nu o sa fiu. Tot ce pot sa fac este sa ma iubesc asa cum sunt. Si sa radiez iubire.
Pentru ca iubirea inseamna frumusete. Si frumusetea e subiectiva. Si s-a gasit unu in lumea asta care sa ma placa asa cum m-a lasat natura. Si m-a luat de nevasta. Iubiti-va, fetelor. Cu cosuri, celulita, vergeturi. Cu riduri, alunite, cicatrici. Toate aceste “accesorii” spun povesti despre noi. In special povesti despre curaj. Si hai sa fim mai bune, noi fetele, mai ales, una cu cealalta. Ca prea ne lovim, ne comparam si uitam ce inseamna respectul si empatia.'', a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---