Adda, traumatizată din cauza infectării cu boala Lyme: „La spital la urgențe e plin de copii mușcați”

schedule 11 mai 2023, 11:34

Adda, traumatizată din cauza infectării cu boala Lyme: „La spital la urgențe e plin de copii mușcați”
Sursa foto: Instagram Adda

Adda este foarte precaută, după ce s-a infectat cu boala Lyme și chiar ea a recunoscut faptul că și-a învățat și fiul la fel, fiind traumatizată de ceea ce a trăit. Cel mai tare o sperie faptul că la urgențe sunt mulți copii care ajung mușcați de căpușe.

Adda, dezvăluiri sincere în mediul online

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Adda s-a temut pentru viața sa, timp de câteva luni bune, pentru că niciun doctor nu a știut să îi pună un diagnostic corect. Ba chiar, partenera de viață a lui Cătălin Rizea a primit și un tratament pentru o boală pe care nu avea, tratament pe care l-a urmat cu sfințenie și care ar fi putut să îi aducă sfârșitul. după lungi căutări și suferințe, cântăreața a aflat că se confruntă, de fapt, cu boala Lyme de care nu se poate vindeca, dar pe care o poate ține totuși sub control.

Ei bine, Adda a învățat multe lucruri în tot acest timp, a scris și o carte, pentru că a vrut să îi ajute pe cei care se confruntă cu aceeași situație ca și ea și nu numai. Vedeta a vorbit în rândurile cărții sale despre multe dintre experiențele sale de viață despre care au aflat pentru prima dată chiar și părinții ei, ceea ce a venit la pachet cu și mai multe emoții pentru fosta concurentă de la Asia Express.

Adda nu a uitat nici să își educe fiul, astfel încât să nu ajungă în situația în care a fost ea, iar în cazul în care ar fi vreodată, să știe cum să se comporte. Alex, fiul ei, știe așadar la ce riscuri se supune, iar de curând și-a avertizat mama că a intrat în iarbă, să își ia mingea, semn că a înțeles foarte bine că nu este de glumă. Artista este traumatizată și chiar a spus-o, dar consideră că nu exagerează deloc, având în vedere câți copii ajung zilnic la spital, din cauza mușcăturilor de căpușă, care sunt extrem de periculoase și care i-ar putea afecta pe viață.

”Azi Alex, 6 ani, mi-a spus: "Mami, să știi că m-am riscat și m-am băgat în iarba să iau mingea. Hai verifică-mă!". Știe că atunci când iese din curte și se joacă îl verific.... E relaxat dar precaut. Îl întreb uneori: "Alex, ce trebuie să facem dacă Doamne ferește ne înțeapa o căpușă?". Și el răspunde: "O lăsăm în pace și mergem să ne-o scoată la spital. Nu avem voie să o deranjam!". Ok, eu recunosc că-s traumatizată și îmi stă în gât frica asta.
Da' paranoia nu-s. Nu-s pentru că la spital la urgențe e plin de copii mușcati. În DM îmi bubuie mesajele. Se fucking întâmplă FOARTE DES. Și dacă o sa continuam așa, o să ne mănânce la propriu insectele. De când se fac importuri, au ajuns la noi specii din America, Asia etc.”, a transmis Adda, pe contul ei de Instagram.
  • Tags:

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---