Showbiz

Andreea Antonescu, botez cu 200 de invitați. Artista a început să plângă în timpul evenimentului

schedule 27 iun. 2023, 08:45

Andreea Antonescu, botez cu 200 de invitați. Artista a început să plângă în timpul evenimentului
Sursa foto: Instagram Andreea Antonescu

La finalul acestei săptămâni, Andreea Antonescu și-a botezat fiica. La eveniment, au fost invitate 200 de persoane care s-au distrat alături de artistă până spre dimineață. Ea a început să plângă și s-a bucurat că, în ciuda faptului că și-a făcut griji, totul a ieșit cum a plănuit.

Andreea Antonescu, botez cu 200 de invitați

Lacrimi de fericire pentru Andreea Antonescu. Artista și-a botezat, la finalul acestei săptămâni fiica, iar la marele eveniment au fost prezente cele mai importante persoane din viața sa. Venice Victoria a fost adusă pe lume în luan decembrie, iar de atunci viața cântăreței s-a schimbat în totalitate, iar în ciuda faptului că ea și tatăl copilului nu mai formează un cuplu, s-a descurcat extrem de bine în rolul de mamă singură, având deja experiență în acest sens, dar a mai primit ajutor ocazional și din partea lui Victor Vrânceanu, care își iubește enorm copilul lângă care nu poate fi zi de zi.

Cei doi s-au ocupat împreună ca ziua în care fiica lor este creștinată să fie una memorabilă și așa a și fost. Sienna, fiica cea mare, dar și mama ei i-au fost alături la botez, iar asta nu a putut decât să îi aducă și mai mult zâmbetul pe buze având în vedere că ea a ales să locuiască alături de tatăl ei în America, unde învață și pune bazele unui viitor mai bun, pe care crede că nu și l-ar fi putut contura la fel de bine în România, iar mama ei a susținut-o în ceea ce privește alegerile pe care le-a făcut.

Este fericită că totul a ieșit mai bine decât se aștepta că Dumnezeu i-a fost alături și de această, dar și recunoscătoare și oamenilor care au acceptat invitația și care le-au fost alături într-o zi atât de importantă.

“Sunt fericită pentru că a ieșit mult mai frumos decât mă așteptăm! Mult mai bine și mai frumos decât pretențiile mele de Fecioară tipicară și perfecționistă. Dumnezeu a fost cu mine în barcă și le mulțumesc tuturor pentru tot, atât familiei mele cât și prietenilor și invitaților și tuturor celor care au fost alături de noi. A ieșit perfect!”, a declarat Andreea Antonescu într-un comunicat de presă, conform fanatik.ro.

Adelina Pestrițu, Ilie Dumitrescu, Marius Avram, Giulia Nahmani, Dinu Gheorghe, Ion Dănciulescu, Simion și Loredana Apreutese, dar și multe alte persoane au fost pe lista de invitați.

„Sunt o persoană împlinită. Îmi doresc și alte lucruri de la viață și sunt convinsă că ele vor apărea în momentul în care eu voi fi pregătită pentru ele. În momentul acesta îmi lipsește o familie, atât. În rest, am tot, sunt fericită și împlinită. Să dea Dumnezeu să mă mărit. Sunt convinsă că mă iubește Dumnezeu. Lucrul acesta l-am realizat de când eram mică și făceam terapie. Mi s-a spus într-un mod atât de frumos `Andreea, Dumnezeu este cu tine în barcă`, încât din secunda aceea mi-am dat seama că nu voi mai coborî niciodată din acea barcă”, povestea ea, acum ceva timp.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---