Showbiz

Niculina Stoican nu a fost recunoscută de tatăl său biologic: „Eu nu am dus niciodată lipsă de iubire”

schedule 08 ian. 2024, 10:35

Niculina Stoican nu a fost recunoscută de tatăl său biologic: „Eu nu am dus niciodată lipsă de iubire”
Sursa foto: YouTube Niculina Stoican

Niculina Stoican nu a fost recunoscută de tatăl său biologic până la vârsta de cinci ani. Artista nu a dus niciodată lipsă de iubire, pentru că oamenii din jurul ei au avut grijă de ea și i-au oferit toată dragostea de care avea nevoie.

Niculina Stoican nu a fost recunoscută de tatăl său biologic

Niculina Stoican este genul de femeie care își păstrează mereu zâmbetul pe buze, dar foarte puține sunt persoanele care știu ce se află cu adevărat în sufletul ei. Artista a avut o copilărie care a marcat-o și despre care a dat mai multe declarații recent. Aceasta nu a fost recunoscută de tatăl ei biologic până la vârsta de cinci ani, când mama acesteia l-a chemat în instanță și a fost nevoit să o facă, în ciuda faptului că nu și-a dorit niciodată lucrul acesta.

Chiar dacă părintele ei nu i-a fost alături, cântăreața de muzica populară nu i-a dus neapărat lipsa, deoarece a avut multe persoane alături de ea, care i-au oferit tot ceea ce avea nevoie și care au ajutat-o să nu simtă nici măcar o secundă lipsa bărbatului.

„Mama mea nu a fost căsătorită niciodată cu tatăl meu biologic. Tatăl meu biologic nu m-a recunoscut niciodată decât după ce mama a făcut demersurile și a mers la tribunal, iar după cinci ani de judecată m-a cunoscut. Dar eu nu am simțit lipsa lui niciodată. Mama s-a recăsătorit, eu am trăit alături de sora mea, o familie frumoasă, liniștită. O iubire cât cuprinde. Crescută cu bunicii, cu verișorii mei.”, a declarat Niculina Stoican, conform wowbiz.ro.



Din câte a povestit chiar Niculina Stoican, mama ei nu a fost niciodată căsătorită cu tatăl ei biologic, ci a decis ca după toate problemele pe care le-a avut să se mărite cu un bărbat alături de care a format o familie frumoasă și fericită, în cadrul căreia a simțit iubirea adevărată, a crescut frumos și a devenit omul care este astăzi, motiv pentru care este recunoscătoare.

„Toată viața mea am fost iubită. Eu nu am dus niciodată lipsă de iubire. De la bunici până la verișorii mei până la mătuși, unchi. Iubirea adevărată, cea care generează viața în universul acesta, este cea care e lângă tine, care te crește, care te formează, care te și apostrofează când greșești, care te ajută, nu iubirea aceea în care tu ești cea mai frumoasă, minunată, mai ales atunci când greșești și ei spun că ești minunată, nu. Iubirea asta te crește, te echilibrează să pleci ca om în viața ta.”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---