Showbiz

Gabi Bădălău nu poate părăsi țara. Declarațiile Claudiei Pătrășcanu despre scandalul cu fostul soț: „Îmi pare rău că...”

schedule 26 sept. 2023, 12:29

Gabi Bădălău nu poate părăsi țara. Declarațiile Claudiei Pătrășcanu despre scandalul cu fostul soț: „Îmi pare rău că...”
Sursa foto: Instagram Claudia Patrascanu

Gabi Bădălău nu poate părăsi țara, iar Claudia Pătrășcanu a dat câteva declarații despre scandalul în care și fostul soț sunt implicați. Iată ce a povestit vedeta despre situația prin care acesta trece!

De ce nu poate Gabi Bădălău părăsi țara

Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și fostul ei partener de viață, Gabi Bădălău, nu a ajuns la final, deși cei doi au decis să se separe în urmă cu aproximativ cinci ani. Situația dintre ei a început să fie una din ce în ce mai complicată, după ce bărbatul a decis să o cheme în instanță pe femeia alături de care are și doi copii, iar acum el este cel care de suferit, pentru că bruneta nu a stat cu mâinile în sân, ci a deschis la rândul ei un proces împotriva acestuia, despre care a dat mai multe detalii în cadrul emisiunii Xtra Night Show, unde a fost invitată în urmă cu doar câteva ore.

După ani buni de chin, Claudia Pătrășcanu nu vrea decât să i se facă dreptate și nimic mai mult, motiv pentru care se va vedea în instanță, în viitorul apropiat, cu tatăl copiilor, care nu trece prin cea mai bună perioadă din viața sa. Nu doar trecutul îl bântuie, ci și problemele din prezent legate de viața amoroasă, pentru că nu de mult s-a separat și de Bianca Drăgușanu alături de care a trăit în jur de trei ani.

Perioada respectivă a fost una specială și frumoasă pentru fiecare dintre ei, dar nu a fost una de durată, așa cum a crezut toată lumea, ci mai degrabă o iubire care s-a consumat prea repede. Despre situația pe care o traversează, artista a spus că nu este una care o privește în mod direct. De asemenea, Claudia Pătrășcanu a zis clar că regretă că trece prin așa ceva și că nu poate pleca din țară, deoarece instanța a decis asta.



În plus, ea speră să își rezolve problemele cu asumare și răbdare și a ținut să mai precizeze și faptul că înainte de a fin pus sub control judiciar, acesta a avut patru acorduri din partea sa și o va face în continuare de dragul copiilor pe care îi au împreună, ci nu pentru el.

”Nici eu, nici copiii noștri nu avem legătură cu problemele personale ale dânsului. Îmi pare rău că trece prin atât de multe situații dificile și că instanța a decis ca el să nu poată ieși din țară. Îmi doresc să își rezolve problemele cu răbdare și asumare. Ceea ce își dorește dânsul, este ca eu să fac ceva ce instanța nu i-a acordat: dreptul de ieșire, chiar și după patru încercări. A avut de la mine patru acorduri până să fie pus sub control judiciar. Cu siguranță îi voi mai da acordul din moment ce instanța îl va elibera de această situație și o voi face pentru copiii noștri și nu pentru el neapărat”, a declarat Claudia Pătrășcanu, pentru XNS.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9757 RON
0.00070
USD
USD: 4.6253 RON
0.02470
GBP
GBP: 5.7992 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.2777 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.544 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0905 RON
0.00590
Convertor valutar

Rezultat: ---