Showbiz

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit. Vedeta a confirmat separarea: „Este deja fostul meu iubit”

schedule 18 sept. 2023, 07:42

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit. Vedeta a confirmat separarea: „Este deja fostul meu iubit”
Sursa foto: YouTube Cancan

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit și chiar ea a fost cea care a confimat separarea de afacerist. Iată ce a povestit diva!

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu mai formează un cuplu

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au format unul dintre cele mai controversate cupluri din lumea mondenă. Despre cei doi foști parteneri de viață s-au spus multe în timpul relației lor, dar lor niciodată nu le-a păsat de gura lumii și au continuat pe drumul lor, până când lucrurile nu au mai mers deloc și au decis că a venit vremea să se despartă.

Faptul că în ultima vreme diva a fost surprinsă de mai multe ori singură, a lăsat loc de interpretări și mulți au crezut din start că nu mai este cu fostul soț al Claudiei Pătrășcanu, ceea ce este adevărat, pentru că recent chiar ea a fost cea care a dat primele declarații în acest sens. Vedeta a zis despre omul de afaceri că este deja fostul ei iubit. Nu a simțit nevoia de a da mai multe explicații despre cele întâmplate între ei, dar a făcut-o în trecut, pentru că nu este pentru prima dată când iau astfel de decizii.

 „Da, m-am despărțit de Gabi Bădălău. Gabi este deja fostul meu iubit. Nu vreau să comentez mai mult acum!”, a declarat vedeta, pentru puterea.ro.

Nefiind la prima despărțire, cei doi știau bine care sunt plusurile și minusurile din relația lor și chiar Bianca Drăgușanu a vorbit pe larg despre asta, acum ceva vremea. Diva spunea că din moment ceea este capabilă să fie singură pe picioarele sale, nu are nevoie în viața sa de un om care nu are nici cea mai mică idee cum ar trebui să o facă fericită.

Vedeta și omul de afaceri au avut mereu viziuni și pasiuni diferite, ea iubind sportul, de exemplu, iar el fiind genul de om care mergea mereu la petreceri și pierdea nopțile. Și-au dat seama că nu sunt pe aceeași lungime de undă, doar că după un timp s-au împăcat și s-au comportat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, motiv pentru care este normal ca oamenii să creadă că se va întâmpla la fel și de data aceasta.

„A fost o chestie acum câteva săptămâni, și de atunci la revedere, fiecare pe drumul lui! Mie mi se pare amuzant că și-a dat seama după trei săptămâni că nu mai avem cum să rezonăm în aceeași energie.  Atât timp cât eu pot să-mi ofer siguranță singură, pot să-mi ofer protecție singură, pot să-mi ofer cadourile cele mai frumoase, mi le fac singură. Atât timp cât eu sunt bine pe picioarele mele, nu am nevoie de cineva care nu știe să mă facă fericită!  Și mie îmi place viața, dar avem viziuni diferite despre ce ne place.
Ne dorim chestii diferite și ne plac chestii diferite.Mie îmi place să merg la sală, să fac sport, altora le plac mai mult petrecerile și combinațiile, eu nu sunt așa! Eu sunt foarte organizată în viața mea.  Duc un stil de viață sănătos, am grijă de copilul meu, merg deseori cu el în vacanțe, stau cu el atât timp cât am timp. Am afacere, mă trezesc dimineața, merg două ore la sală, vin la atelier, am celelalte contracte de imagine de onorat. Nu am timp să pierd chiar fiecare noapte pe povești despre nimic!”, a povestit Bianca Drăgușanu acum ceva timp, potrivit wowbiz.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---