Showbiz

Bianca Drăgușanu regretă că și-a făcut operații estetice. Își va topi acidul din buze: „Într-adevăr, au fost injectate mult și prost”

schedule 08 ian. 2024, 09:37

Bianca Drăgușanu regretă că și-a făcut operații estetice. Își va topi acidul din buze: „Într-adevăr, au fost injectate mult și prost”
Sursa foto: YouTube AntenaStars

Bianca Drăgușanu regretă că și-a făcut operații estetice. Vedeta își va topi acidul din buze, pentru că este de părere că au fost injectate „mult și prost”.

Bianca Drăgușanu își va topi acidul din buze

După ce a anunțat că a decis să își topească acidul din buze, mai multe persoane au dat vina pe medicul care s-a ocupat de ea ani de zile, moment în care ea a decis că a venit vremea să lămurească pe toată lumea. Ei bine, diva a zis că întreaga sa colaborare cu medicul respectiv a ajuns la final într-un mod civilizat și frumos, în urmă cu trei ani.

Mai apoi, a zis că forma buzelor sale nu este nici frumoasă, nici normală, dar este una pe care și-a dorit-o într-un anumit punct al vieții sale, dar de care acum nu mai este mulțumită.

„Aș vrea să lămuresc niște aspecte care se pare că au făcut subiectul multor discuții din ultima perioadă vizavi de operațiile mele estetice și despre alegerile pe care le-am făcut și pe care mi le-am asumat de-a lungul timpului. Colaborarea mea cu doamna doctor Alexandra din Cluj s-a terminat într-un mod foarte civilizat și frumos după aproape 3 ani de comun acord. Asta nu înseamnă că doamna doctor mi-a greșit vreo intervenție sau că mi-ar fi făcut ceva greșit. Afirmația care vizează injectarea buzelor mele timp de aproape 20 de ani, în care au fost, într-adevăr, injectate mult și prost, nu duce vina înspre doamna doctor Alexa, dar, într-adevăr, am făcut această afirmație, prin care am spus și o spun în continuare.
Forma buzelor mele nu este una nici frumoasă și nici normală, dar, la un moment dat, au fost ceea ce mi-am dorit eu. Doamna doctor Alexandra Filip de la Cluj a insistat, acum un an de zile, să-mi topească buzele, lucru pe care l-a și făcut foarte bine. Dânsa este un doctor excepțional, cu care eu am lucrat extraordinar de bine, m-a reparat după multe situații în care eu consider că am exagerat.
Dânsa nu are nicio vină că forma buzelor mele nu este cea pe care mi-am dorit-o eu. Singurul vinovat de nemulțumirea asta, practic, sunt eu, pentru că, după ce mi-au fost topite buzele, eu am început din nou a exagera și a mă injecta în diverse locuri chiar și la doamna doctor. Adică n-a scăpat de mine până nu a făcut exact cum am vrut eu. Din prietenie a răspuns pozitiv cerințelor mele. Doamna doctor a fost primul doctor care m-a convins să topesc acidul din buze, însă, eu fiind obișnuită cu o formă gigantică, urâtă, a buzelor care oricum nu se mai poartă și care au fost un dezavantaj al feței mele, ca să spun așa, l-a insistențele mele, m-a reinjectat de atâtea ori de câte ori am vrut eu. Pur și simplu a făcut chestia asta din prietenie, nu pentru că a vrut ea.”, a declarat Bianca Drăgușanu, în mediul online.

Deși unii cred că femeia este cea care a greșit, Bianca Drăgușanu a mai zis o dată că nu este adevărat și încă o recomandă celor care vor să își injecteze buzele.

„Nu vă gândiți că am obligat-o. Îmi asum această vină, că buzele nu arată cum trebuie să arate niște buze frumoase și normale datorită mie, eu sunt omul care le-a stricat cu bună știință, insistând la doctorii care mi-au devenit chiar prieteni la un moment dat și am reușit să mi le stric din nou a doua oară.Colaborarea mea a încetat după aproape 3 ani, am avut un contract foarte frumos, pe care l-am respectat amândouă, mi-am făcut o prietenă în Cluj, care se numește Alexandra și care este un doctor excepțional. Nu vă grăbiți să trageți concluzii că eu cum că nu sunt recunoscătoare oamenilor cu care eu am colaborat extraordinar de bine și cu care sunt sigură că o să rămân prietenă de-a lungul timpului.
O recomand în continuare, însă, în momentul de față, odată cu terminarea acestui contract, să spunem că m-am trezit cumva la realitate, am cunoscut între timp o altă echipă de doctori, formată din doi doctori care se ocupă în mod special de liftinguri faciale, cu anestezie locală, asta este specialitatea casei. Pe mine m-a fascinat modul în care acești doi doctori lucrează. Am fost onorată să particip la câteva intervenții de-ale lor. În momentul de față sunt în drum spre cabinet și urmează să asist din nou la o intervenție pe care o s-o facă ei. Sunt foarte pasionată de acest domeniu, sunt foarte documentată în acest domeniu și în curând voi fi pacienta lor.”, a mai transmis ea.

Având în vedere că forma buzelor sale a fost discutată destul de mult de-a lungul timpului, vedeta a decis să facă anumite schimbări și își va topi pas cu pas acidul din buze. Mai mult de atât, în atenția celor care i-au acuzat medicul care s-a ocupat de ea, Bianca Drăgușanu a zis clar că nimeni nu i-a stricat buzele, ci a făcut-o de una singura.

Timp de 20 de ani, și-a injectat extrem de mult acid în buze, ceea ce nu a dus la un rezultat foarte bun, iar acum că este conștientă de lucrul acesta, vrea să schimbe totul și să o ia de la capăt.

„După ce am stat de vorbă cu ei, primul lucru care a fost remarcat și accentuat a fost, din nou, forma buzelor mele destul de discutată și de controversată de-a lungul timpului. Repet, buzele astea nu mi le-a stricat niciun doctor, mi le-am stricat singură, pentru că eu am exagerat punându-mi acid. După ce le-am topit, am început să le măresc din nou într-un mod agresiv și inestetic, iar acum cei doi doctori cu care colaborez m-au convins să le topesc. Nu este aici vorba neapărat despre buzele mele, dar am hotărât să lămuresc acest lucru, pentru că eu nu denigrez oamenii pe care i-am apreciat și pe care îi apreciez în continuare.
Am fost injectată mult și prost de 20 de ani, nu de doctori proști, de mine. Eu sunt singura care a greșit în această ecuație. Nu m-am injectat singură, ceea ce este drept, dar am o putere de convingere ieșită din comun. Și atunci m-am stricat buzele singură. Nu m-a injectat doar doamna doctor. M-au injectat toți prietenii mei doctori pe care ma reușit să-i conving și dacă aș fi putut m-aș fi injectat și singură la un moment dat. Am ajuns la o formă a buzelor care nu-mi place deloc, urmează să le topesc, am început procedura deja. Urmează să le topesc, iar după ce le voi topi o să-mi fac un lift, pentru că nu vreau să mă mai injectez atât de mult și de prost din nou.”, a mai zis ea.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---