Showbiz

Ce mănâncă Anca Țurcașiu la micul dejun: „Excepțional”

schedule 20 ian. 2024, 08:50

Ce mănâncă Anca Țurcașiu la micul dejun: „Excepțional”
Foto: Anca Țurcașiu/Instagram

Anca Țurcașiu este într-o formă de invidiat la cei 53 de ani ai săi. Pe lângă sport, pe care îl practică zilnic, artista nu mai mănâncă lactate, carne, zahăr și fructe. De curând, aceasta le-a dezvăluit fanilor ce mănâncă la micul dejun. 

Anca Țurcașiu a dezvăluit ce mănâncă la micul dejun

Anca Țurcașiu, una dintre cele mai cunoscute personalități de televiziune din România, a făcut, de-a lungul timpului, multe dezvăluiri despre schimbările sale alimentare din ultimii ani. Artista se prezintă într-o formă de zile mari datorită obiceiurilor sau dietei sale de viață, care deja i-au devenit mod de viață.  

În dieta alimentară a Ancăi Țurcașiu, carnea, lactatele, fructele și chiar făinoasele nu își mai au de mult timp rolul. Are un stil de viață sănătos, bazat pe un regim echilibrat care include foarte multe legume și obișnuiește să facă foarte mult sport.

Mulți sunt cei care se întreabă ce mănâncă acum Anca Țurcașiu, asta după ce a renunțat la atâtea alimente. Pe pagina sa de Instagram vedeta a publicat un video în care le arată urmăritorilor ce consumă dimineața. 

„Bună dimineața! Haideți cu mine la micul-dejun, care înseamnă avocado cu sos soia și cu lămâie, omletă, ardei gras și măsline, un sendviș excepțional!”, a explicat Anca Țurcașiu într-o postare video distribuită Facebook și pe Instagram. 
View this post on Instagram
A post shared by Anca Turcasiu (@ancaturcasiu)

„Mama m-a forțat să mănânc carne toată copilăria. A fost un chin”

„Eu la 20 de ani am renunțat să mănânc carne, pentru că m-am născut o persoană căreia nu i-a plăcut carnea, adică eu nu am fost carnivoră de când mă știu. 
Mama m-a forțat să mănânc carne toată copilăria, a fost un chin pentru mine și, când am plecat de acasă la 20 de ani, evident că nu am mai mâncat, adică natural nu am, nu pentru că iubesc animalele sau știi alții cum declară. Iubesc foarte mult animalele, nu am avut o problemă din asta, să nu mănânc carne sau pentru că e sănătos sau e nesănătos”, a spus Anca Țurcașiu.

Cât despre lactate, Anca Țurcașiu, invitată în emisiunea online a medicului Adina Alberts, a dezvăluit și cum a renunțat la acestea. 

„O analiză nu i-a ieșit bine, iar medicul a sfătuit-o să renunțe. „E adevărat că am citit multe cărți până să renunț, aduse de afară, pe vremea lui Ceaușescu imaginează-ți că nu era la noi literatură de specialitate, dar apoi am renunțat, după ce am intrat la menopauză am avut o inflamație articulară foarte puternică, gravă, ceva cumplit și mi-a ieșit o analiză destul de proastă, boli autoimune, pe mine m-au trimis acasă să mă obișnuiesc cu boala, că nu există remediu. 
ATPO era valoarea mare, tiroidită hashimoto. Am ignorat total și m-am dus la mai mulți medici și doi dintre cei cinci specialiști pe reumatologie mi-au spus să renunț la carne și la lactate”, a mai declarat ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---