Showbiz

Andreea Antonescu se pregătește pentru botezul fiicei sale. Ce meniu a ales pentru eveniment

schedule 17 iun. 2023, 12:47

Andreea Antonescu se pregătește pentru botezul fiicei sale. Ce meniu a ales pentru eveniment
Sursa foto: Instagram Andreea Antonescu

Andreea Antonescu face ultimele pregătiri pentru botezul fiicei sale, iar de curând a dat câteva detalii despre eveniment, spunând și ce anume va conține meniul de la eveniment. Ce a declarat cântăreața!

Andreea Antonescu, pregătiri pentru botezul fiicei sale

Andreea Antonescu și întreaga ei familie se pregatesc intens pentru una dintre cele mai importante zile atât din viața artistei, cât și din viața fiicei sale. În curând va avea loc botezul celui de-al doilea său copil, Venice Victoria, iar ea are grijă ca totul să iasă ca la carte și de curând a dat câteva detalii semnificative despre ceea ce urmează să se întâmple, într-un platou de televiziune unde a fost invitată, după care a vorbit și cu fanii ei din mediul online cărora le-a făcut și alte dezvăluiri.

Mereu și-a dorit să își ducă planurile la bun sfârșit și vrea ca și de data aceasta, să facă toate pregătirile necesare în avans, mai ales că de data aceasta ar putea fi prezente mai multe persoane decât la botezul Siennei. Nu știe exact câte, dar vrea a toată lumea să se simtă bine și să se distreze, indiferent cine ar fi. Este recunoscătoare că are atât de mulți fani care o susțin și care îi transmit mereu mesaje frumoase și o ajută cu sfaturi.

„Pe ultima sută de metri. E pregătit, sunt în pregătiri, mă știi. Eu sunt persoana aia tipicară. Așa am făcut și în cazul Siennei, mi-am dorit să fie ceva cu persoanele foarte apropiate. Nu știu cât de micuț va fi de data aceasta. Nu cred că va fi unul micuț”, a declarat Andreea Antonescu, la Xtra Night Show.

Având în vedere comunitatea de care se bucură pe Instagram, ea a decis să le povestească acestora câte ceva despre botezul fiicei sale și le-a transmis cum va arăta meniul. Ei bine, în primul și în primul rând, Andreea Antonescu a spus că a ales tortul cu fistic, iar în ceea ce privește meniul i-a plăcut din start, după ce l-a degustat, așa că nu a mai simțit nevoia sp schimbe mare lucru.

”Am ales tortul cu fistic, Tort Pistachio Flavor, pentru că toate celelalte produse care au fost de degustat mi-au plăcut la maxim și atunci nu am mai simțit nevoia să mai schimb ceva din meniul pe care îl alesesem din start. Fiind o împătimită a dulciurilor, din cele 10 sau 12 variante care mi-au fost trimise pentru alegerea tortului, am dorit spre degustare 7 dintre ele și cu greu, cu greu, am reușit să aleg una singură și aceea a fost Tort Pistachio Flavor!”, a zis Andreea Antonescu la Story.

Din meniul pentru botez nu vor lipsi mouse-ul din pește afumat cu creveți și ou de prepeliță,  tartarul de somon cu icre tobiko și susan, roast-ul beef cu sos aiolo cu capere și nici fructeld proaspete alături de mouse-ul de brânză cu salsa de trufe și prosciuto.

”Fiind o fire tipicară, zodia Fecioarei, și plăcându-mi să am în detaliu totul stabilit, am degustat și meniul. Arată totul foarte bine și mi-a plăcut la maxim, eu aș fi mâncat dar nu am mai avut timp pentru că trebuia să ajung la o altă întâlnire”, a mai zis ea.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---