Showbiz

Când și unde își va boteza Andreea Antonescu fiica: „Un eveniment așa cum am visat”

schedule 07 iun. 2023, 13:45

Când și unde își va boteza Andreea Antonescu fiica: „Un eveniment așa cum am visat”
Sursa foto: Instagram Andreea Antonescu

Andreea Antonescu a stabilit ziua și locul în care se va desfășura botezul fiicei sale, iar sinceră cum este de fiecare dată, artista le-a spus tuturor când își va creștina copilul. Crede că va fi un eveniment așa cum a visat, datorită locației unde va avea loc petrecerea.

Andreea Antonescu, detalii despre botezul fiicei sale

Andreea Antonescu a rămas însărcinată cu puțin timp înainte ca ea și Andreea Bălan să plece în America Express. Ea nu a știut că urmează să aducă pe lume un copil, pentru că în caz contrar, cel mai probabil, nu ar fi acceptat provocarea de a pleca în aventura vieții sale. Din ziua în care a aflat, a început să aibă o mai mare grijă de ea și de corpul ei, iar fetița sa a venit pe lume perfect sănătoasă, iar pentru mama ei acesta a fost, de fapt, cel mai important.

Deși relația cu tatăl copilului părea a fi una destul de bună, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate, iar ea nu a ținut nici lucrul acesta departe de ochii curioșilor. Vedeta a preferat ca fanii ei care îi sunt alături de ani buni să afle lucrurile direct de la ea.

Recent, Andreea Antonescu s-a întors din America, acolo unde locuiește fiica sa cea mare, iar la scurt timp după revenirea sa, ea a vorbit și despre botezul mezinei familiei unde a insistat să fie prezentă și Sienna. Astfel, cântăreața a povestit că, în momentul de față, se ocupă de organizarea botezului pentru care a stabilit deja data și locația. Ei bine, fiica ei cea mare este nerăbdătoare ca surioara ei să fie botezată, iar asta îi umple și mai tare inima de bucurie fostei concurente de la America Express.

„Sunt proaspăt întoarsă din America și în perioada asta mă focusez 100% pe tot ceea ce înseamnă organizarea botezului celei de-a doua fetițe. Am stabilit data, am stabilit locația. Mi-am dorit foarte mult ca Sienna să fie prezentă, pentru că așa este normal, și și-a și dorit extrem de tare să fie prezentă la botezul surioarei ei, abia așteaptă, este foarte încântată!”, a declarat Andreea Antonescu, pentru click.ro.



Nu vă mai ținem pe jar și vă spunem că Andreea Antonescu își va boteza fiica pe data de 24 iunie, într-un cadru de poveste, chiar în mijlocul naturii.

Botezul am ales să îl facem pe data de 24 iunie, iar ca locație am optat pentru Jubile Forest, un cadru de poveste în mijlocul naturii. O locație aflată în Pădurea Snagov, cu un decor spectaculos pentru un eveniment așa cum am visat”, a mai zis ea.




SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---