Showbiz

Georgiana Lobonț a pierdut copilul. Sarcina s-a oprit din evoluție: „Am așteptat să-i ascultăm inimioara”

schedule 02 aug. 2023, 15:17

La începutul lunii iulire, Georgiana Lobonț era în culmea fericirii și anunța cu mare entuziasm că ea și soțul Rareș Ciociovan vor deveni părinți pentru a treia oară. Ceva nu a fost bine de această dată. Îndrăgita solista și-a anunțat fanii, pe rețelele sociale, că a pierdut copilul. Sarcina de șapte săptămâni s-a oprit din evoluție și a fost nevoită să recurgă la o mică intervenție.

Cântăreața Georgiana Lobonț a pierdut copilul

Georgiana Lobonț are doi copii, un băiețel, pe Edi, de 5 ani, care împlinește 6 ani în luna decembrie, și pe Irina, fetița ei de 4 ani și 3 luni. Își dorea să mai aibă un al treilea copil, despre care vorbea destul de des în ultima perioadă. Pentru moment, va rămâne doar un vis. Astista a explicat, în detaliu, prin ce a trecut, pe pagina ei de Instagram. 

„Sarcinile cu ei doi au decurs normal și fără probleme. Dar la a treia s-a întâmplat ceva… Aceasta este o poză făcută înainte să intrăm la controlul bebelușului. Eram fericiți și nerăbdători… Ne gândeam doar la ce urmează frumos, să auzim inimioara cum bate…și nu îmi trecea prin cap ce va urma…”, a povestit Georgiana Lobonț, care s-a dus la controlul pentru sarcină împreună cu cei doi copii mai mari, pentru a auzi inima bebelușului pentru prima dată. În loc de bucurie, însă, a plecat de la cabinetul medicului copleșită de tristețe.

„Am primit vestea ca pe un trăsnet”

„Am așteptat să-i ascultăm inimioara. Domnul doctor cu care i-am născut pe copii este un om extraordinar. Tot la el am mers și cu cel de-al treilea…doar că nu a mai stat în puterile noastre tot ce s-a întâmplat…Sarcina s-a oprit din evoluție.

Am avut o stare de șoc, dar în același timp mă simțeam în putere, o forță pe care tot Dumnezeu mi-a dat-o pentru că sunt mama a doi copii frumoși și sănătoși, iar asta este cea mai mare binecuvântare, asta mi-a venit prima oară în minte ca semn de consolare, iar ei erau cu mine în acel moment.

Am primit vestea aceasta ca pe un trăsnet. Am reacționat din instinct, oprind filmarea. Vroiam să filmez ca să îi arătăm și lui tati, dar a trebuit să îi dau o veste tristă. Știu că tot ce trăim se întâmplă cu un scop.

Mi-a fost greu să vă zic pentru că m-am grăbit să îmi exprim bucuria și să vi-o spun. Știam că va urma ceva ce nu mi-aș dori să trăiesc niciodată…Nu m-am gândit niciodată că o să trec prin așa ceva”, spune, mâhnită, artista.

Cum se simte acum artista

Georgiana Lobonț se simte bine fizic, însă psihic mai are nevoie de timp. Cântăreața se gândește că poate a depus prea mult efort după ce a aflat că este însărcinată, având în vedere programul ei încărcat. 

„Mi-e greu că trebuie să vă spun, dar vreau să știți că sunt bine. Suntem bine! Dumnezeu e bun cu noi și ne-a dat tot ce ne-am dorit. El știe cel mai bine când trebuie să ne ia sau să ne dea ceva, Cred în el cu tot sufletul și nu sunt supărată, dar am o stare apăsătoare pentru că mi-aș fi dorit acest bebeluș cu tot sufletul și l-am așteptat cu drag.
Poate că am depus prea mult efort…poate că…sunt multe lucruri la care am stat și m-am gândit, dar până la urmă sunt fericită că am primit această binecuvântare de a fi mamă. Am și fetiță și băiețel. Dumnezeu știe cel mai bine prin ce trebuie să trecem”, a mai punctat cântăreața. 
„A urmat procesul de aspirare a embrionului care s-a oprit din evoluție. Pe tot parcursul procedurii am fost adormită și nu am simțit nimic. Acum sunt bine, nu mă doare nimic, decât sufletul… În ziua respectivă, adică luni, eram într-o stare de șoc și nu am conștientizat ce mi s-a întâmplat”, a completat Georgiana Lobonț. 

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---