Showbiz

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan și-au ales nașii de botez: „Oameni dragi sufletului nostru”

schedule 18 iul. 2023, 11:26

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan și-au ales nașii de botez: „Oameni dragi sufletului nostru”
Sursa foto: Instagram Georgiana Lobonț

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan și-au ales nașii de botez și nu au păstrat vestea doar pentru ei, așa cum o fac de fiecare dată. Au dat vestea în stilul lor caracteristic, iar toată lumea s-a bucurat pentru ei.

Georgiana Lobonț și-a ales nașii de botez

Georgiana Lobonț este însărcinată pentru a treia oară. Vestea a fost una pe care vedeta nu a putut să o păstreze doar pentru ea și a împărtășit-o imediat și cu fanii ei din mediul online, care s-au bucurat enorm atât pentru ea, cât și pentru partenerul ei de viață. Nu a fost nimic planificat, dar cântăreața de muzică de petrecere s-a bucurat extrem de tare că va deveni din nou mamă, iar având în vedere că a mai trecut prin asta, este foarte pregătită pentru ceea ce urmează să i se întâmple în viață.

„Oameni buni, nu știu dacă e bine să fac chestia asta. Nu îmi vine să cred, ce arată aici, două liniuțe. V-am spus că sunteți primi, primii care aflați când sunt însărcinată. Tremură carnea pe mine, sunt gravidă. Vai de capul meu, o să mai avem un copil. Mama de trei copii. Nu îmi vine să cred. Mi-a întârziat menstruația și am zis să mai aștept câteva zile.”, a spus zilele trecute cântăreața, pe Instagram.

De asemenea, a postat și un mesaj pe social media, prin intermediul căruia și-a anunțat admiratorii ce lucruri frumoase i se întâmplă, iar mai apoi a postat primele imagini de la control. Nu era sigură, în clipa în care a mers într-o clinică din Constanța, de faptul că este din nou gravidă, iar după ce i s-a confirmat lucrul acesta, și-a găsit cu greu cuvintele pentru a spune ce s-a aflat în sufletul ei la momentul respectiv.



„Am trăit o imensă bucurie azi în cabinetul domnului doctor!🙏🏻🤍 Ne-a confirmat că în burtica mea este un puiuț de om.
Încă tot nu îmi vine să cred…🥹 Am cunoscut un om minunat, aici la Constanța, primitor și dedicat meseriei lui. Mi-a transmis o energie extraordinar de bună, o liniște, o bucurie și un calm aparte.”, a scris ea, în dreptul postării.

Ei bine, nu a trecut mult timp de când a făcut marele anunț și deja au dezvăluit cine vor fi nașii bebelușului. Nu vă mai ținem pe jar și vă spunem că este vorba chiar despre Cristina Spătar și partenerul ei de viață, iar vedeta a transmis și ea un mesaj în mediul online despre asta, fiind fericită că i-au ales pe ei pentru a fi nașii copilului și a recunoscut că ambii sunt nerăbdători ca micuțul să vină în familia lor.

”Alături de oameni dragi sufletului nostru, atât de curați sufletește....și de viitorul nostru finuț. 😇❤️👑 Vă mulțumim dragii noștri ca ați ales să fim nașii îngerașului ce are să vina curand în familia noastră!”, a scris Cristina Spătar, în mediul online.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---