Social

O tânără a fost găsită moartă pe o plajă din Mamaia. Trupul neînsuflețit a fost descoperit de oamenii care se plimbau în apropiere

schedule 28 sept. 2023, 11:59

O tânără a fost găsită moartă pe o plajă din Mamaia. Trupul neînsuflețit a fost descoperit de oamenii care se plimbau în apropiere
Mircea Moira/Shutterstock

Trupul unei tinere în vârstă de aproximativ 25 de ani a fost depistat pe plaja din Mamaia. Oamenii care se plimbau prin zonă au sunat disperați la 112.

Tânără moartă, găsită pe plaja din Mamaia

Trupul neînsuflețit al tinerei a fost descoperit de oamenii care se plimbau pe plaja din Mamaia. Aceștia au observat corpul tinerei care se afla în apă și s-au îngrozit. Au sunat de urgență la 112 pentru a raporta cazul.

La scurt timp, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de salvare, printre care și salvamari. Din păcate, tânăra deja era decedată. Oamenii legii au început verificările pentru a stabili identitatea tinerei, ce s-a întâmplat și dacă nu există și alte persoane care s-au înecat.

"Am fost anunţaţi de nişte turişti că o persoană este la firul apei. Că este înecată. Când am ajuns aici era o maşină de Poliţie şi ne-am dat seama că s-a întâmplat ceva. La faţa locului era o persoană la firul apei, s-a înecat, acum nu ştim dacă este singură persoana sau dacă sunt mai multe persoane. Momentan facem verificări.
Dacă a intrat singură în apă, foarte greu să mai alerteze cineva, mai ales că sezonul s-a terminat, nu prea mai este lume pe plajă. Marea este agitată, steagul roşu este arborat, nu se ţine cont. Nu ştim cu cine era sau ce s-a întâmplat. Are aproximativ 25 de ani", a declarat Goariu Georgian, salvamar.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care tânăra a ajuns în mare și ulterior a decedat. Trupul neînsufleţit a fost transportat la morgă pentru a se efectua procedura de necropsie, expertiză prin care medicii legişti vor stabili cauza exactă a morţii.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---