Social Locale

Tragic accident în Gorj. O tânără a murit după ce a fost călcată de tren. Cum a fost posibil

schedule 18 mai 2023, 11:22

Tragic accident în Gorj. O tânără a murit după ce a fost călcată de tren. Cum a fost posibil
Vlad Ispas/Shutterstock

Tragedie în Gorj, Bumbeşti-Jiu. O adolescentă în vârstă de 19 ani a decedat, miercuri noaptea, după ce a fost călcată de tren.

O tânără a fost accidentată mortal de un tren în Gorj

În seara de miercuri, un tragic accident a avut loc pe calea ferată din Bumbeşti-Jiu, Gorj. O tânără în vârstă de 19 ani a fost accidentată mortal de un tren. Potrivit primelor informații, nu se cunoaște încă dacă acesta a fost un accident sau dacă tânăra a decis să își pună capăt zilelor.

În momentul impactului, adolescenta se afla într-un tunel pe calea ferată, în Bumbeşti-Jiu, iar mecanicul de locomotivă a observat-o mult prea târziu și nu a mai putut evita impactul. Trenul care a accidentat-o pe tânără circula pe ruta Craiova-Petroşani. 

Polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Gorj au fost sesizați despre faptul că un tren a accidentat mortal o femeie. Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că un tren care circula pe relația Craiova-Petroșani, între stațiile Valea Sadului și Meri, într-un tunel a accidentat mortal o femeie.
La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical care a constatat decesul femeii. Trupul acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei. Mecanicul de locomotivă a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a se stabili împrejurările producerii evenimentului“, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliției al Județului Gorj.

Identitatea victimei a fost stabilită

Oamenii legii au început cercetările pe marginea acestui caz pentru a stabili toate detaliile și circumstanțele în care a avut loc tragedia. Se i-au în calcul toate variantele posibile așa cum asupra victimei nu s-a găsit niciun bilet de adio.

Polițiștii nu exclud nici varianta că pe tânără ar fi putut să o împingă pe liniile de tren o altă persoană.

"În această dimineață, polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Gorj au continuat verificările în vederea stabilirii identității persoanei accidentate mortal de tren în seara precedentă, stabilind că este vorba de o tânără de 19 ani, din orașul Bumbești-Jiu", a declarat IPJ Gorj.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6285 RON
-0.00320
GBP
GBP: 5.7804 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.278 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.5442 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.093 RON
-0.00250
Convertor valutar

Rezultat: ---