Locale Social

Accident tragic la Timișoara. Un bărbat a murit prins sub roțile unui tramvai

schedule 22 mar. 2023, 09:37

Accident tragic la Timișoara. Un bărbat a murit prins sub roțile unui tramvai
accident timisoara tramvai barbat decedat

Un accident tragic a avut loc în această dimineață la Timișoara. Un bărbat a decedat după ce s-a agățat de un tramvai aflat în mers și a căzut sub roțile acestuia. Poliția din Timișoara au pornit o anchetă și au deschis un dosar penal.

Tragic accident la Timișoara. Un bărbat a decedat sub roțile tramvaiului

Accidentul a avut loc în dimineața zilei de miercuri, în jurul orei 5.40. Tramvaiul circula pe strada Coriolan Brediceanu dinspre strada Dr. Iosif Nemoianu spre Piața Libertății. Iar la intersecție cu strada Paris a avut lor accidentul mortal.

Potrivit poliției locale, un pieton s-ar fi prins de tramvaiul care se afla în mers, s-ar fi dezechilibrat și a căzut sub roțile tramvaiului. Din păcate, impactul a fost unul fatal pentru victimă.

„Un bărbat în vârstă de 44 de ani a condus un tramvai pe o stradă din zona centrală a oraşului spre Piaţa Libertăţii, iar la o intersecţie a surprins şi accidentat un pieton care s-ar fi prins de tramvaiul aflat în mers, s-a dezechilibrat şi a căzut sub roţile acestuia. În urma impactului, pietonul a decedat”, a precizat Biroul de presă al Poliţiei Timiş

Poliția a deschis un dosar penal

După cele întâmplate, echipaje de polițe și de ambulanță s-au deplasat la fața locului. Echipajul serviciului de urgență medicală a constatat decesul victimei, deoarece nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Poliția din Timișoara au început să facă verificări pentru a-i stabili identitatea bărbatului care a decedat.

De asemenea, oamenii legii, au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și au pornit o anchetă pentru a cerceta și a stabili toate circumstanțele în care a avut loc incidentul.

Astfel de cazuri nu sunt rare deloc. Multe dintre victime au norocul de a se alege doar cu lovituri sau cu sperieturi, însă în unele cazuri, impactul este mortal. Un accident asemănător a avut loc in decembrie 2022 pe calea Rahova din Capitală, unde o fetiță în vârstă de 10 ani a fost accidentată de un tramvai. Din fericire, fetița a supraviețuit.

În marea majoritate a cazurilor, astfel de accidente se produc din cauza neatenției pietonilor, aglomerația călătorilor în stațiile de tramvai, neatenția șoferilor de tramvai, graba călătorilor de a urca în transport sau traversarea străzii în locurile nepermise.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---