Showbiz

Georgiana Lobonț, mamă pentru a treia oară. Ce a declarat, după ce le-a dat vestea fanilor

schedule 11 iul. 2023, 11:37

Georgiana Lobonț, mamă pentru a treia oară. Ce a declarat, după ce le-a dat vestea fanilor
Sursa foto: Instagram Georgiana Lobont

Georgiana Lobonț va deveni mamă pentru a treia oară, iar fanii ei de pe Instagram au aflat vestea cea mare chiar de la ea. Mai apoi, le-a făcut o serie de dezvăluiri despre ceea ce se întâmplă acum în viața sa și a partenerului ei de viață.

Georgiana Lobonț, din nou însărcinată

 Georgiana Lobonț este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de muzică de petrecere de la noi din țară, care adună sute de oameni la concertele sale și pe care oamenii își doresc să o aibă aproape într-unele dintre cele mai frumoase clipe din viața lor. Ei bine, de curând, artista le-a dat o veste de zile mari fanilor ei de pe rețelele sociale și anume că este din nou însărcinată și încă nu realizează că i se întâmplă lucrul acesta, pentru că simte bine și nu are nicio problemă.  Cântăreața a început prin a vorbi despre faptul că încă nu realizează ce i se întâmplă, i se pare că trăiește un vis, dar este fericită și recunoscătoare pentru toate momentele frumoase de care are parte.

Tot ea le-a mulțumit fanilor ei pentru toate mesajele pe care și-ai făcut timp să i le trimită și le-a mai zis că va merge pentru câteva zile pe litoral, dar nu înainte de a face un control la un medic din Constanța, pentru a fi convinsă că totul este bine, urmând ca mai apoi să apeleze la un medic din Cluj. Momentan, dorește să afle în ce stadiu este cu sarcina, dacă totul decurge bine și de asemenea, dacă este totul în regulă, dar și în câte săptămâni este.

„Mulțumim tare mult pentru toate mesajele, sunt mii de mesaje și pe Instagram și pe Facebook și peste tot! Ne bucurăm și noi tare mult și încă nu ne vine să credem că trăim astfel de momente frumoase, adică chiar nu-mi vine să cred că sunt însărcinată, că n-am nicio problemă, mă simt perfect, cum mă simțeam înainte. O să mergem la mare, acum suntem la Vâlcea. O să mergem la mare, acolo ne așteaptă copiii. Am făcut programare la doctor, o să merg în Constanța pentru prima oară, apoi o să merg la doctorul meu de la Cluj, cu care i-am născut pe ambii copii. Mai întâi, pentru că o să fiu plecată o săptămână-două de acasă vreau să văd ce e cu sarcina, în ce stadiu e, câte săptămâni avem.”, a transmis Georgiana Lobonț, pe Instagram.

Mai apoi, Georgiana Lobonț a ținut să le zică fanilor ei și că le mulțumește pentru toate gândurile bune, mai ales că au fost acolo pentru ea încă de la început. Aceștia au felicitat-o într-un număr extrem de mare și acum și speră ca totul să decurgă bine pentru frumoasa artistă și, cel mai probabil, vedeta îi va ține la curent cu tot ceea ce i se întâmplă.

„Mulțumim pentru toate gândurile voastre bune. Nu ne vine să credem ce bucurie trăim. Parcă visăm. Săptămâna aceasta voi merge la primul control ca să vedem în ce stadiu e sarcina și cum e bebe.”, a mai transmis ea.

 


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6285 RON
-0.00320
GBP
GBP: 5.7804 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.278 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.5442 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.093 RON
-0.00250
Convertor valutar

Rezultat: ---