Showbiz

Prima reacție a Monicăi Odagiu după ce a accidentat mortal un pieton în Capitală. „A așteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac”

schedule 10 apr. 2023, 07:43

Monica Odagiu a accidentat mortal un bărbat pe strada Stirbei Vodă din Capitală. Actrița se deplasa cu mașina alături de sora ei, Ana Odagiu. Din primele informații, pietonul traversa neregulamentar. Prima reacție a actriței din „Teambuilding” după tragedie.

Monicăi Odagiu, prima reacție după ce a accidentat mortal un pieton în Capitală

Monica Odagiu (26 de ani) se deplasa cu mașina, duminică, 9 aprilie, dinspre Calea Victoriei spre Știrbei Vodă, când, undeva în jurul Sălii Palatului, în dreptul stației STB Luterană, un bărbat în vârstă de 35 de ani ar fi traversat neregulamentar.

Din nefericire, actrița nu ar mai fi reușit să îl evite și l-ar fi izbit cu putere. În stare de șoc, surorile au alertat autoritățile imediat, însă medicii ajunși la fața locului nu au mai reușit să facă nimic pentru vicitmă.

„S-a aruncat în faţa maşinii. A aşteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac şi s-a aruncat în faţa mea”, a declarat Monica Odagiu, actriță, pentru Observator.
„Nu s-a întâmplat pe trecere, nu vedeți acolo”, a completat aceasta.
„Nu este nimeni de vină, nu a fost un accident din vina Monicăi. S-a întamplat că cineva în stare de ebrietate a traversat pe unde nu trebuie. Nu ştiu dacă a fost un act premeditat sau din greşeală”, a spus Conrad Merricofer, iubitul artistei.

Actrița a refăcut filmul evenimentelor împreună cu polițiștii

Vizibil marcată de eveniment, actrița Monica Odagiu a refăcut filmul evenimentelor împreună cu polițiștii. Din primele cercetări, bărbatul ar fi traversat neregulamentar. Actrița a fost testată cu aparatele alcooltest și drugtest, iar rezultatul au fost negative.

Un dosar pentru ucidere din culpă a fost deschis pe numele Monicăi Odagiu. În continuare se vor face cercetări pentru a se stabili cu exactitate cum s-a întâmplat totul, dar și ce viteză acea astista. 

„Vorbim de un dosar penal deschis in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi sunt continuate cercetările”, a transmis Oana Pârvan, Brigada Rutieră. 

Primul mesaj postat după tragedie

Artista a transmis un mesaj oficial pe contul de Instagram, după tragedie. „Astăzi am trăit o experiență tragică, fiind pusă într-o situație in care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea, deși am incercat să evit acest tragic eveniment.

Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta. Îmi cer scuze tuturor celor care așteptau o reacție imediată din partea mea, dar vă rog să mă credeți că în acele momente nu am fost în stare.
Departe de mine gândul de a ascunde vreo chestiune relevantă vizavi de acest tragic eveniment și vreau să subliniez că totul a fost înregistrat pe camerele video, iar cei care se ocupa de caz si au apucat să le verifice apreciază că nu am greșit, reacțiile mele în acele clipe fiind firești și corecte. Primele mele gânduri merg spre o familie care astăzi a pierdut pe cineva iubit.
Din păcate eu nu am putut schimba în niciun fel acest final, deși am făcut tot ceea ce se putea face in acele secunde pentru a evita o tragedie. Vă rog pe toți să mă înțelegeți că în aceste momente am și eu nevoie de liniște ca să pot să trec peste șoc. Vă mulțumesc dacă lăsați legea să-și spună cuvântul", a transmis actriţa


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 12 voturi
Nu: 20 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

32 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9771 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6535 RON
-0.01320
GBP
GBP: 5.8883 RON
0.00620
HUF
HUF: 1.2521 RON
0.00270
BGN
BGN: 2.5447 RON
CHF
CHF: 5.2157 RON
-0.00250
Convertor valutar

Rezultat: ---