Showbiz

Patronul azilului unde se află Irinel Columbeanu, dezvăluiri tulburătoare. Fostul milionar ar putea fi dat afară: „Să-l țin la infinit fără bani nu am cum”

schedule 18 oct. 2023, 12:07

Patronul azilului unde se află Irinel Columbeanu, dezvăluiri tulburătoare. Fostul milionar ar putea fi dat afară: „Să-l țin la infinit fără bani nu am cum”
Sursa foto: YouTube theXclusive

Patronul azilului unde se află Irinel Columbeanu a făcut câteva declarații neașteptate despre fostul milionar, care ar putea fi dat afară curând din centrul de îngrijire pentru bătrâni. Iată ce a povestit bărbatul!

Patronul azilului unde se află Irinel Columbeanu, dezvăluiri tulburătoare

Irinel Columbeanu a decis să își petreacă următoarea perioadă din viața în azilul din Ghermăneşti, pe care nu toată lumea și l-ar putea permite și pe care se pare că nici el nu și-l permite. Acesta nu o duce deloc bine din punct de vedere financiar și trăiește dintr-o pensi de doar 2000 de lei, după cum a declarat chiar patronul centrului de îngrijire pentru bătrâni în care acesta se află.

Ion Cassian, patronul azilului respectiv, îl cunoaște pe fostul milionar de ani buni și deși nu are banii necesari pentru a plăti, nu îl lasă inima să îl de afară, dar a mai zis că nici îl poate ține la infinit fără bani. Speră, totuși, că i se va face cuiva milă de el și că îi va plăti totul, așa cum s-a întâmplat și în cazul multor vedete care la bătrânețe au început să o ducă din ce în ce mai rău.

Situația în care patronul este una grea, pentru că nu îl poate da afară în starea în care se află, dar mai ales luând în calcul faptul că îi leagă o prietenie sinceră. Din câte a mai povestit bărbatul, tatăl lui Irinel Columbeanu a fost internat tot în azilul acela, în ultimele zile din viața sa, iar acest aspect îi face decizia și mai grea de luat. Rămâne de văzut dacă va plăti cineva pentru el sau dacă va ajunge să fie dat afară din căminul de bătrâni, în viitorul apropiat, dar cert este că situația în car ese află nu este deloc una bună.

„El acum trăiește dintr-o pensie de nici 20 de milioane (n.r. 2.000 de lei), de unde să aibă bani să plătească?! Speră să-l ajute prietenii, cei de la televiziune, și domnul Becali, în ultimă instanță. Tot Gigi Becali a dat bani și pentru Zina, vreo 10.000 de euro, pentru că nici la ea nu avea cine să plătească azilul. Acum eu sunt într-o situație ingrată, pentru că nici nu pot să dau un om afară în așa stare, nu mă lasă inima, dar nici să-l țin la infinit fără bani nu am cum. Mi-e imposibil.
Îl țin și eu gratis o lună-două! Eu îl cunosc pe Irinel și ne leagă o prietenie sinceră, pentru că și tatăl lui a fost tot la noi internat, pe ultima perioadă a vieții. Nu puteam să nu-l găzduiesc atunci când am aflat în ce stare este și că are nevoie de ajutor de urgență”, a declarat patronul azilului, pentru click.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---