Social

Prima reacție publică a lui Ionuț Doldurea, patronul stației GPL, după tragedia de la Crevedia

schedule 28 aug. 2023, 15:52

Prima reacție publică a lui Ionuț Doldurea, patronul stației GPL, după tragedia de la Crevedia
Observator News/Youtube

După aproximativ două zile de la tragedia care a avut loc la o stație de GPL din Crevedia, firma care deține stația GPL a venit cu prima reacție publică. Aceasta este condusă de fiul primarului PSD din Crevedia.

Prima reacție publică a firmei care deține stația GPL din Crevedia

Flagas SRL este compania care deține stația GPL din Crevedia unde au avut loc exploziile tragice. Proprietarii acestei firme sunt Ionuț Daniel Doldurea, fiul primarului PSD din Crevedia, Ion Doldurea, dar și Cosmin Stîngă.

Cei doi au venit cu o primă reacție publică în urma catastrofei care s-a produs cu aproape două zile în urmă. În comunicatul de presă, cei doi patroni se declară ”cu prioritate preocupați în aceste zile de situația victimelor” și afirmă că sunt ”încercați de nespusă mâhnire”.

Pe lângă toate acestea, patronii nu menționează faptul că stația GPL de la Crevedia, unde au avut loc exploziile și au fost rănite zeci de persoane, nu mai avea autorizație de incendiu din iulie 2020. Cei doi au spus că vor evita să facă declarații de presă, iar ”comunicările vor fi rare și reținute”.

Mesajul integral transmis de firma FLAGAS SRL, în urma exploziilor de la Crevedia

”Urmare a tragediei cauzate prin incendiul din localitatea Crevedia, în reprezentarea societății FLAGAS SRL ne găsim cu prioritate preocupați în aceste zile de situația victimelor și a tuturor persoanelor care au avut și au de suferit în orice mod din pricina acestui accident.
La nivelul companiei și la nivel personal, ca administratori ai acesteia, căutăm sa identificăm cu rapiditate și eficiență soluții concrete care să sprijine persoanele în suferință și efortul autorităților, și care să completeze mobilizarea impresionantă și angajamentul pe care deja mulți oameni de bună credință le-au dovedit fără ezitare.
Încercați de nespusă mâhnire, înțelegem devastați încercarea extremă prin care trec atât de multe familii și sperăm să nu fim descalificați în străduința asumată de a o alina.
În contextul dat și din respectul datorat îndeosebi celor direct afectați de această nenorocire, comunicările noastre vor fi rare și reținute, inclusiv procedurile penale deja inițiate impunându-ne, chiar dacă astăzi nu la nivel formal, o astfel de conduită”.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---