Showbiz

De ce a acceptat Andreea Tonciu să participe la Survivor All Stars: „Îmi doresc foarte tare să...”

schedule 05 ian. 2024, 12:37

De ce a acceptat Andreea Tonciu să participe la Survivor All Stars: „Îmi doresc foarte tare să...”
Sursa foto: YouTube Survivor Romania

Andreea Tonciu face și ea parte din noul sezon al emisiunii Survivor și a recunoscut de ce a acceptat provocarea, în ciuda faptului că data trecută și-a dorit să plece din concurs cât mai repede cu putință.

De ce a acceptat Andreea Tonciu să participe la „Survivor All Stars”

Andreea Tonciu este una dintre vedetele care a acceptat să facă parte din noul sezon „Survivor All Stars”, iar înainte de a pleca în Republica Dominicană a dat câteva declarații despre motivul pentru care a decis să plece din nou departe de fiica și de familia sa.

În sezonul în care ea a participat, lucrurile nu au mers tocmai așa cum ar fi trebuit, deoarece Andreea Tonciu nu s-a putut deloc acomoda cu condițiile din jungla dominicană, iar singurul lucru pe care și l-a dorit a fost acela de a pleca mai repede acasă, ceea ce s-a și întâmplat. De data aceasta, vrea ca lucrurile să fie total diferite de acum doi ani, când a crezut că formatul nu este deloc potrivit pentru ea și a renunțat.

Unul dintre motivele pentru care a acceptat să participe la „Survivor All Stars” este acela de a se bucura de tot ceea ce presupune emisiunea cu bune, dar mai ales cu rele, deși nu a avut timp suficient pentru a se pregăti. A reușit să meargă puțin la sală și înot, pentru că ultimul lucru pe care și-l dorește este acela de a se accidenta pe traseu. Andreea Tonciu speră să se descurce și să reziste cât mai mult timp în competiție, chiar dacă nu îi va fi ușor de fiecare dată.

Fanii concursului așteaptă cu nerăbdare să vadă dacă se va descurca sau nu în acest sezon și, de asemenea, cum se va înțelege cu ceilalți concurenți.

„O să fiu sinceră și o să spun că am fost foarte surprinsă. Inițial m-am gândit că poate faptul că în urmă cu doi ani mi-am dorit să mă întorc acasă după o perioadă relativ scurtă mă face să nu fiu potrivită pentru acest format. Însă, apoi am analizat și știu că odată ce-mi pun ceva în minte, pot face față. Îmi doresc foarte tare să fie o atmosferă în care să și glumim. Data trecută, am simțit lipsa unor colegi care să fie mai aproape de stilul meu, care să comunice mai mult și sper că acum va fi diferit.
Așa că am acceptat provocarea și vreau să mă bucur și mai mult de ceea ce presupune acest format. Am reușit să ajung aproape o lună la sală și la înot, pentru că programul meu a fost destul de aglomerat în această perioadă, odată cu mutarea în noua casă. Cu toate acestea, mi-am făcut vreme să fac sport pentru a nu avea probleme sau risc de accidentare la momentul în care vom începe probele.„” a declarat Andreea Tonciu, pentru ciao.ro.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---