Showbiz

Sensy, uitată de prieteni după ce a devenit mamă. Influencerița se confruntă cu depresia postnatală: „Nu te mai bagă nimeni în seamă”

schedule 08 dec. 2023, 12:54

Sensy, uitată de prieteni după ce a devenit mamă. Influencerița se confruntă cu depresia postnatală: „Nu te mai bagă nimeni în seamă”
Sursa foto: Instagram Sensy

Sensy a fost uitată de prieteni după ce a devenit mamă. Influencerița se confruntă cu depresia postnatală și a vorbit despre acest moment greu din viața sa în fața tuturor.

Sensy se confruntă cu depresia postnatală

Odată cu venirea pe lume a unui copil, în viața oricărei femei au loc foarte multe schimbări. Sensy a devenit și ea mamă anul acesta, iar bucuria pe care a trăit-o în acele momente nu poate fi comparată cu nimic altceva și nici descrisă în cuvinte. Deși credea că lucrurile vor fi mai ușoare, odată cu trecerea timpului, și-a dat seama că nu este deloc așa, iar încetul cu încetul a început să piardă și oamenii pe care îi avea pe lângă ea.

Influencerița a povestit că în momentul în care apare un copil în viața cuiva, foarte puține persoane sunt cele care se mai interesează de proaspăta mămică sau cele cărora le pasă cu adevărat de ceea ce se petrece cu ea. Ar fi apreciat dacă oamenii ar fi mers să stea cu ea sau o să ajute, când simțea nevoia, iar pentru că a simțit că nu a avut deloc parte de sprijin a intrat în depresie.



”Voiam să scriu pe Instagram „știi momentele alea grele în viață când cazi și nu te mai sună nimeni?”, așa se întâmplă și când ai copil. Nu te mai sună nimeni. Nu te mai bagă nimeni în seamă. Nu am nevoie să mă întrebe ce mai face bebe sau cum așa, să vină să stea cu mine sau să vină să mă ajute. Eu fac 24/24 de ore copil, masă, mâncat, schimbat și atât. E normal să intre în depresie, dar important e cum o tratezi”, a declarat Sensy, pentru XNS.

Tot pe marginea acestui subiect, Sensy a mai zis că doar cele care au ajutor nu trec prin depresia postnatală. Îi este foarte greu în perioada aceasta și o recunoaște, mai ales că era o persoană foarte activă, iar acum stă mai mult în casă, are grijă de cel mici, face mâncare și tot felul de lucruri necesare copilului, nemaiavând deloc timp și pentru ea.

”Doar cine are ajutor nu se confruntă cu această depresie, dar cine nu are ajutor permanent, nu ai cum. E foarte greu, mai ales pentru un om care este foarte activ, așa cum sunt eu și cum eram eu, e normal să ai. Nu mai faci față cu somnul, nu mai ai timp să mănânci, nu mai ai timp de absolut nimic”, a mai zis influnecerița.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---