Showbiz

Andreea Marin a slăbit 13 kilograme. Vedeta este în culmea fericirii: „Se ține bine bătrânica”

schedule 27 sept. 2023, 11:00

Andreea Marin a slăbit 13 kilograme. Vedeta este în culmea fericirii: „Se ține bine bătrânica”
Sursa foto: Instagram Andreea Marin

Andreea Marin a reușit să slăbească 13 kilograme vara aceasta. dar nu are de gând să se oprească aici. Vedeta este în culmea fericirii și se simte mult mai tânără și mai frumoasă în felul acesta. Ce a declarat!

Andreea Marin a slăbit 13 kilograme în această vară

Andreea Marin a devenit cunoscut în urmă cu ani buni, pe vremea când prezenta emisiunea ”Surprize, surprize”, difuzată de canalul TVR 1 din 1999 până în 2007. Mai apoi, aceasta a fost jurat în cadrul competiției de la Pro TV !Uite cine dansează!” și a reușit să ajungă repede la inimile oamenilor care o respectă și o apreciază chiar și în ziua de astăzi.

Nu a fost un model pentru femeile din jurul ei doar din punct de vedere al carierei sale de succes, ci și din multe alte perspective. De exemplu, a demonstrat de nenumărate ori că este o familistă convinsă care ar face orice pentru fiica sa, dar a promovat și un stil de viață sănătos, pe rețelele sociale unde are mii de urmăritori, ori de câte ori a avut ocazia.

Vara aceasta a fost a transformărilor pentru îndrăgita prezentatoare, care a reușit să piardă 13 kilograme și nu are de gând să se oprească aici, fiind foarte încântată de rezultatele pe care le-a obținut. Se simte mult mai bine în pielea sa, dar și mult mai tânără. Recent, a oferit chiar și un interviu în care a vorbit despre schimbarea sa de look. Aceasta s-a bazat pe ajutorul unui specialist și a ținut o dietă echilibrată și, nu în ultimul rând, a făcut mișcare aproape zilnic.

”Chiar simt că am întinerit, pentru că asta face pierderea în greutate. În această vară am pierdut 13 kg până în acest moment și îmi doresc să mai pierd câteva ca să ajung așa, ca în liceu. Așa că iată călătoria în timp în sens invers este posibilă. Într-adevăr, și tenul arată mult mai bine, cheful de viață, totul se schimbă atunci când ești din nou în echilibru.



Mă bucur foarte mult. Am făcut asta cu ajutorul unei diete corecte și cu ajutorul unui specialist, așa că am mulțumit poate și constituției mele destul de bune. Am 49 de ani însă, se ține bine bătrânica. Si am grijă să fac mișcare. Nu există secrete cu adevărat. Există până la urmă voință și a fi alături, a accepta alături de tine oameni buni în viața ta, care te învață ceea ce poate că știai odată, dar ai uitat, lecția echilibrului”, a declarat Andreea Marin, potrivit Kfetele.ro.

Faptul că arată mult mai tânără se datorează și faptului că a decis să îșți schimbe culoarea părului, după ani buni. Astfel, a demonstrat că micile detalii chiar contează.

”Culoarea părului meu, după zeci de ani de negru abanos s-a schimbat, întrucât, într-adevăr negrul înăsprește trăsăturile feței. Am încercat, am văzut că îmi place și am făcut nuanțe din ce în ce mai deschise și cred că acum am ajuns la acea balanță corectă între culoarea tenului meu și cea a părului. Într-adevăr, par că sunt câțiva ani dați înapoi și datorită acestui aspect care pare minor, dar care iată, contează”, a mai ea.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---