Showbiz

Sensy, pregătiri intense pentru botezul fiului ei. Cum va arăta meniul de la eveniment: „Am ales ca dată 20 ianuarie”

schedule 11 ian. 2024, 10:38

Sensy,  pregătiri intense pentru botezul fiului ei. Cum va arăta meniul de la eveniment: „Am ales ca dată 20 ianuarie”
Sursa foto: Instagram Sensy

Sensy face pregătiri intense pentru botezul fiului ei, care va avea loc pe data de 20 ianuarie. Cum va arăta meniul de la eveniment!

Sensy se pregătește pentru botezul fiului ei

Sensy și-a dorit enorm să devină mamă pentru prima dată, iar în urmă cu aproximativ patru luni, visul acesteia s-a îndeplinit. Influencerița a trecut prin multe momente dificile, după ce l-a adus pe lume pe fiul ei, iar cel mai mult a deranjat-o faptul că mulți dintre prietenii ei s-au îndepărtat de ea și nu i-au întins o mână de ajutor, în momentele în care avea cu adevărat nevoie de acesta.

Nu s-a temut să discute pe marginea acestui subiect pe rețelele sociale, recunoscând că a fost profund dezamăgită de toți cei pe care i-a considerat prieteni și care au lăsat-o când avea cea mai mare nevoie de ei. Timpul a trecut, Sensy s-a obișnuit deja cu ideea, iar acum cel mai important este botezul fiului ei, Aaron, pentru care face deja pregătiri intense.

Evenimentul va avea loc pe data de 20 ianuarie, după cum a zis chiar ea într-un interviu pe care l-a acordat recent. De asemenea, Sensy a dezvăluit și cum va arăta meniul. Invitații vor servi tre feluri de mâncare și anume aperitiv, pește și un fel principal.

Vor avea și un candy bar, tort, un sushi bar, dar și un cheese bar, ca să fie potrivite pentru toate gusturile. În ceea ce privește nașii, aceștia vor fi aceiași ca la cununia civilă, iar pentru că nu sunt persoane publice, nu le-a zis numele, dar se bucură că le vor fi alături într-un moment atât de important din viața lor.

„Se vor servi trei feluri: aperitiv, pește și fel principal. Vom avea un Chesse bar, un Sushi bar, tort de shoturi și Candy bar tort, așa pentru toate gusturile. Am ales ca dată 20 ianuarie și vom avea aceeași nași ca la cununie, nu sunt persoane publice.”, a declarat Sensy, pentru click.ro.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---