Showbiz

Ce a pățit Viviana Sposub în America. Fosta iubită a lui George Burcea a povestit abia acum

schedule 18 iul. 2023, 13:47

Ce a pățit Viviana Sposub în America. Fosta iubită a lui George Burcea a povestit abia acum
Sursa foto: Instagram Viviana Sposub

Viviana Sposub a locuit pentru câteva luni bune în America alături de fostul ei partener de viață, George Burcea. Întoarsă acasă a vorbit despre una dintre cele mai nefericite întâmplări de peste hotare. Ce a declarat!

Viviana Sposub, despre ce a pățit în America

În urmă cu doar câteva luni, Viviana Sposub și George Burcea au decis să plece în America, unde au stat până când contractul actorului s-a terminat. Din nefericire, odată cu revenirea în țară și povestea lor de iubire a ajuns la final, iar surse din apropierea foștilor iubiți au zis că au ajuns în punctul acesta, pentru că tânăra își doreșe să își facă o carieră în New York și a mers pe la mai multe agenții și castinguri, dar fără niciun rezultat, pentru că acolo nu este la fel de simplul precum este la noi.

Tot surse din apropierea lor au zis faptul că ea a fost foarte supărată că nu a mai avut timp la dispoziție să își încerce norocul, iar din punctul acela s-ar fi produs ruptura dintre ei. Ceea ce la început a fost doar o pauză, s-a transformat în finalul poveștii lor de iubire care a durat trei ani. Viviana Sposub a dorit să fie sinceră cu oamenii care i-a fost mereu alături și le-a confirmat separarea de actor.

„Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă și ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor 3 ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate”, a scris Viviana Sposub, pe Instagram.

La scurt timp după ce a vorbit despre viața sa privată cu fanii, le-a mai mai făcut acestora o dezvăluire legată de una dintre situațiile prin care a trecut pe vremea când era plecată în America. Ei bine, se pare că telefonul fostei iubite a lui George Burcea a fost furat, când se afla în L.A, tocmai de aceea a pierdut foarte multe dintre pozele și filmările pe care le făcuse, iar unul dintre videoclipurile pe care le-a postat pe social media a fost singura amintire care i-a mai rămas cu Smore Grace din Costa Rica.

”De când am pierdut fotografiile făcute împreună pentru că telefonul mi-a fost furat în L.A, acest clip este singurul lucru care-mi mai amintește de timpul minunat petrecut împreună în Costa Rica. La mulți ani, suflet frumos! Ești minunată, Smore Grace!”, a mai zis Viviana Sposub, la Story.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 18 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

25 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9754 RON
0.00090
USD
USD: 4.6739 RON
0.00790
GBP
GBP: 5.8294 RON
-0.00100
HUF
HUF: 1.2669 RON
-0.00780
BGN
BGN: 2.5439 RON
0.00050
CHF
CHF: 5.1301 RON
-0.00120
Convertor valutar

Rezultat: ---