Showbiz

Hoții au vrut să dea buzna în casa Mirei și a lui Levi Elekes. Ce decizie a luat artista: „Să vă jupoaie”

schedule 18 iun. 2023, 09:43

Hoții au vrut să dea buzna în casa Mirei și a lui Levi Elekes. Ce decizie a luat artista: „Să vă jupoaie”
Sursa foto: Instagram Mira

Hoții au vrut să dea buzna în casa Mirei și a lui Levi Elekes, moment în care ei se aflau acolo. Artista a povestit, după aceea, la Story ce s-a întâmplat, dar și care este decizia pe care a luat-o.

Mira, după ce hoții au vrut să dea buzna în casa lor

În urmă cu doar câteva ore, Mira și partenerul ei de viață, Levi Elekes, au tras o sperietură soră cu moartea, în clipa în care niște hoți au vrut să dea buzna în casa lor. Din întâmplare, cei doi îndrăgostiți se aflau pe terasă, când aceștia au testat dacă au un sistem de alarmă, aruncându-le o floare în curte. În mod evident, nu s-a putut abține și a vorbit despre acest aspect, direct pe contul lui de Instagram, unde este urmărită de foarte multă lume și unde ține legătura cu cei care o îndrăgesc.

Vedetei nu i-a venit să creadă ce le-a trecut prin cap celor care au vrut să pătrundă în casa lor și a luat o decizie clară și anume că va instala și mai mulți senzori de alarmă, iar în clipa în care va avea loc un episod asemănător, să aibă cine să vină și să îi pună la punct pe cei care doresc să îi facă rău.



„Ieri, cineva a vrut să verifice dacă am senzor de alarmă în curte și mi-a aruncat o floare în curte, în timp ce eu eram pe terasă cu Levi la ora 1:00 noaptea. Deci vă avertizez, hoților, că de astăzi, nu de astăzi, de luni, că astăzi lucrează nimeni și mâine. Voi avea multe multe alarme, foarte multe și mulți care să vină, să sun și să vină în secunda doi acolo și să vă jupoaie”, a transmis Mira, la Story.

La scurt timp după aceea, Mira a transmis că toate Story-urile respective au fost șterse chiar de ea, pentru că oricum acestea ar fi fost eliminatate și de Instagram, în ideea în care instiga la ură, așa că a preferat să spună pe scurt ce au pățit. Nici limbajul pe care l-a folosit nu a fost pe placul rețelei sociale, dar a rezolvat repede problema, le-a eliminat și a postat un Story scurt, pentru a fi sigură că acela nu îi va fi șters. Speră, cu toate acestea, ca hoții să nu pătrundă în casa lor sub nicio formă, pentru a nu fi puși în situații neplăcute.

Cei doi se înțeleg de minune, iar relația merge din ce în ce mai bine, motiv pentru care fanii se întreabă când vor face următorul pas, doar că ei nu au dat deloc detalii în acest sens.

„Am șters story-urile trecute pentru că, de fapt, două dintre ele mi-au mi au fost șterse de Instagram. Nu știam că poate să facă așa ceva, pentru că am fost în limbaj agresiv și că instigam la agresivitate. O să spun cu regionalisme ca să nu-și mai dea seama”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---