Showbiz

Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat. Cum s-au afișat cei doi pe rețelele sociale

schedule 07 ian. 2024, 12:51

Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat. Cum s-au afișat cei doi pe rețelele sociale
Sursa foto: YouTube Cancan

Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat și au decis să împărtășească lucrul acesta și cu fanii lor de pe rețelele sociale. Cum s-au afișat cei doi îndrăgostiți!

Viviana Sposub și George Burcea, din nou împreună

Viviana Sposub și George Burcea sunt din nou împreună, după toate problemele pe care le-au întâmpinat în relația lor. Cei doi s-au despărțit, la un moment dat, dar nu au dat foarte multe detalii despre situația dintre ei, preferând ca viața lor privată să rămână departe de ochii curioșilor.

Gurile rele au spus că ruptura dintre ei s-ar fi produs imediat după întoarcerea lor Statele Unite ale Americii, unde fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” și-ar fi încercat norocul în carieră, dar unde nu a avut deloc succes, lucrurile nefiind atât de simple precum în țara noastră. Deși ea își dorea să rămână, să își facă un viitor și să se ocupe de cariera sa, faptul că au fost nevoiți să se întoarcă nu i-a picat deloc bine. Zvonurile acestea au adus multe reacții și din partea oamenilor și chiar în momentul de față încă se vorbește pe marginea subiectului.

Odată cu trecerea timpului, cei doi și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt, că se iubesc și că nu pot sta departe. Ba chiar au plecat din nou împreună în America, de unde au postat câteva imagini prin intermediul cărora au dorit să transmită faptul că formează din nou un cuplu.

Sursa foto (c): Viviana Sposub/TikTok

În timp ce unii s-au bucurat pentru faptul că au reușit să își rezolve problemele, pentru că se iubesc, alții au acuzat-o pe Viviana Sposub că a făcut lucrul acesta, doar pentru a avea șansa de a ajunge din nou în America.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---