Showbiz

Micutzu, părere dură despre relația Liviei cu Spike. Ce a zis comediantul: „Cătălin îl băgase în cercul lui de prieteni”

schedule 11 ian. 2024, 09:22

Micutzu, părere dură despre relația Liviei cu Spike. Ce a zis comediantul: „Cătălin îl băgase în cercul lui de prieteni”
Sursa foto: Instagram Micutzu

Micutzu și-a dat și el cu părerea despre relația Liviei, fosta parteneră de viață a lui Cătălin Bordea, cu Spike, cel care i-a fost unul dintre cei mai buni prieteni. Ce a avut de zis comediantul!

Micutzu, despre relația Liviei cu Spike

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că fosta soție a lui Cătălin Bordea l-a înșelat pe îndrăgitul comediant cu unul dintre cei mai buni prieteni. Spike nu doar că i-a fost amic, dar le-a fost și cavaler de onoare la nuntă, motiv pentru care el nu s-ar fi așteptat niciodată să treacă prin una ca asta.

Micutzu se află și el pe lista celor mai buni prieteni pe care îi are Bordea, ba chiar îl consideră ca pe un frate. Comediantul nu s-a putut abține să nu discute despre noua relație a Liviei, iar părerea lui nu a fost deloc una bună, dar este conștient că niciodată nu avem cum să ne dăm seama cum sunt oamenii din jurul nostru cu adevărat. I se pare, de asemenea, greu de gestionat o situație în care oamenii se îndrăgostesc, dar știe și că i se poate întâmpla oricui, în acest caz Cătălin Bordea fiind cel care a avut ghinion să fie înșelat.

„ Îmi este chiar frate și mi-a fost chiar fin. Eu cred că, din păcate, nu ai de unde să știi ce fel sunt oamenii, se pare că. Și ăsta e blestemul pe care cred că îl purtăm cu toții, se poate întâmpla oricui. Oamenii se mai îndrăgostesc, depinde și cum gestionezi lucrul ăsta, cred că aici e problema. Acolo se vede ce fel de om ești.”

Mai mult de atât, Micutzu a dezvăluit că Bordea a fost cel care l-a introdus pe Spike în cercul lui de prieteni, erau mereu împreună până când unul dintre amicii lui și-a dat seama că se petrecea ceva între Livia și artist, i-a zis și lucrurile dintre ei s-au mai răcit.

Comediantul nu a vrut să creadă nici măcar în clipa în care a văzut imaginile cu cei doi sărutându-se, iar pentru că nu a luat lucrurile în serios, din punctul său de vedere, a ajuns să se confrunte cu situația din momentul de față. Micutzu a recunoscut că Spike a și primit amenințări, a fost exclus de peste tot, dar nu a ajutat în niciun fel la finalul zilei.

„„Cătălin îl băgase pe Spike în cercul lui de prieteni, aici mă refer la stand up-eri. Erau mereu împreună, până într-un moment în care unul dintre ei s-a prins că ceva este dubios între Spike și Livia și i-a zis lui Bordea. El, din păcate, nu a crezut, nu a luat lucrurile în serios, nici nu ar fi putut să conceapă așa ceva. Micutzu și Cortea, în schimb, au crezut povestea și au avut grijă să-l excludă de peste tot pe Spike, nu mai vorbesc cu el de luni întregi, l-au șters de pe social media, l-au anunțat că nu este bine venit în cercurile lor.Unii, nu aș da nume, chiar l-au amenințat că-i rup picioarele dacă-l prind. Bordea tot o considera o exagerare, parcă nu-i venea să creadă, până când au apărut poze cu ei doi sărutându-se”, a mai zis comediantul.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---