Showbiz

Cătălin Bordea, primele declarații după ce s-a zvonit că ar forma un cuplu cu Olga Barcari: „Orice bărbat ar fi norocos să fie într-o relație cu ea”

schedule 04 ian. 2024, 07:36

Cătălin Bordea, primele declarații după ce s-a zvonit că ar forma un cuplu cu Olga Barcari: „Orice bărbat ar fi norocos să fie într-o relație cu ea”
Sursa foto: Instagram Catalin Bordea

Zilele acestea, a apărut un zvon conform căruia noua parteneră de viață a lui Cătălin Bordea ar fi Olga Barcari. Ce a declarat comendiatul despre presupusa lor relație!

Cătălin Bordea, despre relația cu Olga Barcari

Cătălin Bordea și Olga Barcari au petrecut Revelionul împreună, într-un renumit club din București alături de prietenii lor, iar de aici până la zvonurile legate de relația lor a mai fost un singur pas. Deși cei doi au refuzat inițial să discute pe marginea subiectului, comediantul a decis să dea câteva declarații despre presupusa lor relație, pentru a lămuri pe toată lumea.

Bordea a vorbit foarte frumos despre Olga Barcari, încă de la bun început, atrăgând atenția asupra faptului că este genul de femeie pe care orice bărbat s-ar simți norocos să o aibă alături de el, doar că nu este pregătit să facă un asemenea pas. Rănile sale nu s-au vindecat și nu vrea să fie cu cineva doar de dragul de a fi într-o relație, ci își dorește să fie pregătit în totalitate pentru acest nou capitol din viața, având în vedere divorțul dureros prin care a trecut și toată situația cu fosta sa parteneră de viață, Livia.

Din câte a povestit chiar Cătălin Bordea, el și presupusa lui nouă iubită se cunosc de mai bine de 13 ani și sunt prieteni foarte buni, iar ea reușește să îi aducă liniștea în această perioadă nu tocmai ușoară din viața sa pe care o traveresează acum.

„Pe Olga o cunosc de foarte mult timp. O cunosc de vreo 13 ani. Este o femeie absolut minunată și orice bărbat ar fi norocos să fie într-o relație cu ea. Îmi este o prietenă foarte bună și îmi aduce multă liniște în perioada asta. Nu mai cred însă în relații de pansament. Nu pot să chinui un om cât timp eu încă mă refac. Nu are cum să nu îți placă Olga, e realizată, e muncitoare, e amuzantă și foarte frumoasă. Dar este pentru un bărbat care își dorește o relație și e echilibrat sufletește”, a declarat Cătălin Bordea, pentru cancan.ro.

Având în vedere trecutul său, el nu mai crede în relații de pansament și nu vrea să chinuie un om, în timp ce se reface, așa că momentan este singur și nici nu se gândește să înceapă o relație acum.

„Dar nu mă gândesc la nici o relație cu nimeni. Când voi fi pregătit pentru asta nu știu. Momentan mă axez doar pe viața profesională. Nu mă bag într-o relație având în vedere ca am fost scos din una destul de recent. E nedrept. Eu mai am mult până să mă iubesc pe mine. Voi fi într-o relație doar pentru că sunt singur nu ca mă simt singur”, a mai zis el, pentru aceeași sursă.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---