Showbiz

Cătălin Bordea, prima reacție după zvonurile legate de divorț. Ce a zis comediantul: „Atâta timp cât avem...”

schedule 30 iun. 2023, 08:41

Cătălin Bordea, prima reacție după zvonurile legate de divorț. Ce a zis comediantul: „Atâta timp cât avem...”
Sursa foto: Instagram Catalin Bordea

Cătălin Bordea a avut o reacție, la foarte scurt timp după ce s-a zvonit că el și frumoasa lui parteneră de viață sunt în plin proces de divorț. Fanii nu s-ar fi așteptat la asta. Ce a postat!

Cătălin Bordea, prima reacție după divorț

Recent, au început să circule pe internet zvonuri legate de divorțul lui Cătălin Bordea și al Liviei. Cineva a apărut cu declarații legate de situația dintre ei și a zis că ar fi dorit să se separe încă diniante ca el să plece împreună cu Nelu Cortea în America Express. Cei doi buni prieteni nu doar că au participat în cadrul emisiunii de la Antena 1, dar au și câștigat marele premiu.

Livia ar fi dorit să pună capăt căsniciei lor, încă de pe atunci, dar a considerat că merită să îi mai dea o șansă, după revenirea în țară. Aparent, deși ar fi încercat să repare situația lor, lucrurile nu au mers în direcția dorită, iar Livia este cea care a decis să plece și care, din spusele apropiatului comediantului, nu mai locuiește în aceeași casă. Niciunul dintre ei nu a confirmat divorțul, iar Nelu Cortea a fost contactat și rugat să dea el mai multe detalii, dar a zis că nu are nici cea mai mică idee ce se întâmplă și a precizat că el nu este în Capitală și nu a mai vorbit la telefon cu prietenul lui de aproximativ o săptămână și a fost uimit de ceea ce a aflat.



„Nu știu, habar nu am despre ce e vorba. Eu sunt la țară, nu am citit ce s-a spus. Băi, chiar nu știu. N-am vorbit de o săptămână cu el. Chiar! Ia să-l sun și eu. Nu am ce să zic. Ultima oară când am vorbit cu el era ok. E devastat că ce? Nu știu. Chiar nu am am vorbit despre asta cu el. Trebuie să văd și eu despre ce e vorba. Trebuie să vorbesc cu el.”, a spus Nelu Cortea, pentru fanatik.ro.

Deși fanii lui Cătălin Bordeau așteptau mai multe explicații din partea lui, acesta a avut una la care nu se așteptau. Fostul concurent de la America Expresss a postat un text scurt prin intermediul căruia a dorit să transmită că atâta timp cât au umor, sunt în siguranță.

„Atâta timp cât avem umor, suntem în siguranță”, a transmis Bordea, în mediul online.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---