Showbiz

Cum au reușit Cătălin Bordea și Nelu Cortea să câștige America Express. De ce au vrut să renunțe la competiție

schedule 28 mar. 2023, 11:21

Cum au reușit Cătălin Bordea și Nelu Cortea să câștige America Express. De ce au vrut să renunțe la competiție
Sursa foto: YouTube America Express

Cătălin Bordea și Nelu Cortea sunt mariI câștigători ai celui de-al cincilea sezon al emisiunii America Express, iar după difuzarea ultimei ediții, aceștia au oferit și câteva declarații despre participarea lor în cadrul concursului de la Antena 1. Cum au reușit aceștia să câștige marele premiu și de câte ori au vrut să renunțe, de fapt!


Cătălin Bordea și Nelu Cortea, despre America Express

Cătălin Bordea și Nelu Cortea sunt cei mai puternici și cei mai rapizi concurenți ai acestui sezon. Comedianții au luptat din greu, dar nu au uitat să se bucure de experiență așa cum se cuvine. Multe dintre scenele pe care le vedeau pe micile ecrane aveau impresia că le văd pentru prima dată, pentru că uitau locurile prin care au mers sau lucrurile pe care le-au făcut. De asemenea, au povestit că s-au și certat, doar că nu s-a văzut la TV și, poate, pentru că nu se certau atât de rău, mai ales că de când au plecat în concurs și-au zis că dacă acest lucru se va întâmpla, să nu fie ceva pe care să îl ia în serios prea tare, spre binele lor.

“Şi acum, când am văzut emisiunea, ne aducem și noi aminte exact unde am fost, că acolo faci atât de multe lucruri într-o singură zi, că după aceea nu mai știi unde ai fost şi asta este fascinant. Multe nu s-au văzut, noi am mai plâns și după ce s-a închis camera, și înainte să ajungem la Irina. Şi am avut și niște certuri care nu s-au văzut, dar micuțe. Noi nu ne-am certat la modul să ne supărăm, că noi de acasă când am plecat am zis că dacă ne certăm, sunt certuri goale”, a declarat Cătălin Bordea, pentru antena3.ro.

Unul dintre secretele pe care le-au păstrat bine, pe tot parcursul emisiunii, a fost legat de un cuvânt pe care l-au stabilit încă dinainte de a pleca din România, dar pe care din fericire nu au fost nevoiți să îl utilizeze. Nimeni nu a avut idee despre acest lucru, dar Nelu Cortea a simțit nevoia să facă aceste mărurisiri, fiind de părere că și acest lucru i-a ajutat în ceea ce privește câștigarea concursului de la Antena 1, care i-a purtat pe „Drumul Aurului”, în cele mai periculoase țări din America Latină.


“Am avut și safe word, în caz că unul o ia razna, dar nu l-am folosit, din fericire. Maroan era cuvântul. Asta era important, să nu ştie ce zicem”, a povestit Nelu Cortea.

Deși ei au plecat acasă cu marele premiu al emisiunii, nu neagă faptul că au avut și momente în care au simțit că răbdarea lor a ajuns la final și că, pur și simplu, nu mai pot continua așa, dar au rezistat de fiecare dată. Mai mult de atât, au recunoscut că au fost cinci momente în care nu și-au dorit nimic altceva decât să plece acasă, dar s-au motivat unul pe celălalt, deoarece cu fiecare etapă se apropiau mai tare de final.

“Da, cinci, minim cinci momente au fost. Din prima zi, am spus Stop a doua oară, dar am rămas. Ne-am motivat unul pe altul, pentru că cu fiecare etapă ne apropiam din ce în ce mai tare de final”, au adăugat ei.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6687 RON
-0.00620
GBP
GBP: 5.8125 RON
0.00330
HUF
HUF: 1.261 RON
0.00270
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00010
CHF
CHF: 5.1404 RON
-0.01130
Convertor valutar

Rezultat: ---