Showbiz

Drama neștiută a lui Cătălin Bordea. Câștigătorul America Express, mărturisiri emoționante

schedule 27 mar. 2023, 11:42

Drama neștiută a lui Cătălin Bordea. Câștigătorul America Express, mărturisiri emoționante
Sursa foto: YouTube America Express

Cătălin Bordea are o poveste de viață impresionantă, iar de curând, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat, a vorbit despre drama vieții sale pe care nu o cunosc foarte mulți. Iată ce a povestit unul dintre câștigătorii celui de-al cincilea sezon al emisiunii America Express!

Cătălin Bordea, despre drama pe care a trăit-o

Ultima ediție a emisiunii America Express a fost una care le-a testat limitele concurenților ajunși în marea finală, curajul, dar și răbdarea. În același timp, a fost una care i-a emoționat extrem de tare, când i-au revăzut după atât de mult pe cei dragi cărora le duceau dorul.

Deși multă lume îl cunoaște pe Cătălin Bordea dinainte de America Express și au început să îl aprecieze și mai tare după ce a acceptat provocarea de a pleca în aventura vieții sale alături de Nelu Cortea, dar foarte puțini știu prin ce dramă a trecut acesta. Sincer din fire, comediantul a deschis acest subiect sensibil într-un interviu pe care l-a acordat și nimeni nu se aștepta la una ca asta.

Drama pe care a trăit-o a fost una care l-a marcat profund și despre îi este greu să discute, doar că de data aceasta a prins puterea să o facă și chiar și-a pus sufletul pe tavă. Câștigătorul emisiunii America Express și-a amintit că femeia care l-a adus pe lume i-a povestit cum a rămas însărcinată la vârsta de doar 16 ani, moment în care tatăl lui i-a cerut acesteia să facă avort, iar femeia a refuzat categoric lucrul acesta. De asemenea, comediantul a zis că tatăl lui a plecat, când el avea doar doi ani, ceea ce înseamnă că pe umerii mamei sale a căzut responsabilitatea de a-l creștel, dar pentru că nu avea bani suficienți, a fost nevoită să plece în afara țării pentru a munci, timp în care el a fost crescut de bunica sa.

„Tatăl meu se credea artist. Cânta melodii compuse de el. S-a ratat însă din cauza lui Adrian Păunescu. A mers la un spectacol al cenaclului „Flacăra”, unde a început să cânte melodii de-ale lui Păunescu a început să recite peste interpretarea tatălui meu, iar atunci tatăl meu l-a înjurat pe maestrul Păunescu. L-a dat afară din spectacol şi s-a dus să cânte la nunţi, cumetrii, înmormântări.
A cunoscut-o pe mama la un astfel de eveniment. Mama mea avea 16 ani. Tata nici n-a vrut să audă de mine, a dorit ca mama să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta. M-au crescut împreună până la 2 ani, când tata a fugit de-acasă… M-au crescut împreună până la 2 ani, când el a fugit de-acasă. Mama l-a găsit şi m-a lăsat pe mine la el, că poate îşi regăseşte instinctele de tată. N-a fost aşa. El m-a urcat în autobuz, repet, aveam 2 ani, şi a coborât. Norocul meu a fost că s-a urcat bunica mea la una dintre staţii şi m-a găsit. Altfel, cine ştie unde ajungeam.”, a declarat Cătălin Bordea, potrivit kfetele.ro.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
0.00010
USD
USD: 4.6567 RON
0.01320
GBP
GBP: 5.7878 RON
-0.01800
HUF
HUF: 1.2649 RON
-0.00200
BGN
BGN: 2.5442 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.0938 RON
0.02600
Convertor valutar

Rezultat: ---