Horoscop

La ce trebuie să renunți în săptămâna 7-13 august ca să atragi fericirea

schedule 07 aug. 2023, 10:31

La ce trebuie să renunți în săptămâna 7-13 august ca să atragi fericirea
Foto: Shutterstock

Horoscop săptămânal pentru perioada 7-13 august. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți la dorința de a controla totul. Nu poți face asta, niciodată nu vei reuși; ce poți face, în schimb, este să te lași în voia sorții, să ii permiți Universului să își joace cartea și tu să te bucuri de călătorie cum știi mai bine. Învață să fii fericită.

Horoscop Taur

Trebuie să renunți la oamenii toxici din jurul tău. Evită să mai petreci timp în preajma oamenilor care îți îneacă sufletul cu energie negativă. Nu îți face singură rău; detașează-te de tot ce înseamnă răutate, bârfă, dramă și concentrează-te pe fericire, bucurie inconjurandu-te de oameni optimiști.

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți la nevoia de a deține controlul. În această săptămână încearcă să faci un pas în spate și să scapi de acea dorință puternică de a controla ce se întâmplă cu tine și cu toți cei din jurul tău. Eliberează-te de tot și trăiește liber.

Horoscop Rac

Trebuie să renunți la frica de a trăi liber. Din cauza tuturor lucrurilor întâmplate în ultima perioadă, ai construit ziduri în jurul inimii tale pentru că nu vrei să mai suferi. Însă fericirea este dincolo de acele ziduri, așteaptă să fie găsită. Scapă de frică și vei vedea cât de frumos poți trăi.

Horoscop Leu

Trebuie să renunți să îți faci tot felul de scenarii. Știu că este o perioadă dificilă, însă nu te ajută cu nimic dacă îți faci scenarii și te concentrezi doar pe lucrurile negative. Învață să vezi bucurie acolo unde nu există și să găsești lucruri frumoase pentru care să fii recunoscătoare.

Citește continuarea pe Kudika.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---