Showbiz

Doina Teodoru, panică totală în America Express: „Sunați la securitate! Omul a scos direct cuțitul”

schedule 14 mar. 2023, 08:47

Doina Teodoru, panică totală în America Express: „Sunați la securitate! Omul a scos direct cuțitul”
Sursa foto: YouTube America Express

Doina Teodoru a trecut prin niște momente de coșmar, în cadrul ediției de seara trecută a emisiunii America Express, după ce un bărbat a urmărit-o pe Alexandra, reporterul ei, cu un cuțit. Femeia s-a speriat extrem de tare, i-a rugat pe toți să urce în mașină, pentru ca mai apoi să părăsească în siguranță locul respectiv.

Momente de panică pentru Doina Teodoru

America Express se apropie de final, iar cele mai recente probe din concurs i-au pus pe participanți în niște situații cu totul și cu totul noi pentru ei. Fiecare echipă a fost separată. Unii rămâneau cu Irina Fodor, pentru a face niște probe care, mai apoi, se transformau în niște avantaje sau dezavantaje pentru colegii lor. Ceilalți au fost nevoiți să plece în cursă, să își caute cazare în noapte aceea, iar mai apoi să încerce să ajungă primii la Irina Fodor, pentru a-și asigura locul în următoarea etapă.

Înainte ca Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu să se claseze pe primul loc în concurs, actrița a trecut prin clipe de coșmar în încercarea sa de a-și găsi un loc în care să rămână peste noapte. Ea a auzit un sunet puternic, s-a speriat și când s-a întors a văzut o bicicletă trântită, iar mai apoi a observat-o pe Alexandra, reportertul ei, care era foarte aproape de un bărbat. Acesta se duce spre ea, moment în care aceasta a fugit spre casa unei familii, pentru a nu păți nimic, ceea ce a panicat-o și mai tare pe Doina Teodoru care, pur și simplu nu a știut cum să reacționeze.

„Am auzit o bușitură, m-am întors și am văzut o bicicletă trântită. Am văzut-o pe Alexandra, reporterul nostru, care era foarte aproape de un bărbat. După care am văzut-o pe Alexandra că a făcut câțiva pași în spate, bărbatul s-a dus către ea, iar ea a fugit spre o casă unde era o familie”, a declarat Doina Teodoru.


„Haideți în mașină acum! Omul avea un cuțit! Închideți ușile! Sunați la securitate! Omul a scos direct cuțitul, a aruncat bicicleta jos și s-a ținut după mine. A venit cu cuțitul spre mine!”, a zis reporterul respectiv.

Ea și-a rugat colegii să intre în mașină, avertizându-i de faptul că bărbatul respectiv avea un cuțit pe care l-a scos, urmând să arunce bicicleta și să se țină după ea. Din fericire, nimeni nu a pățit nimic, iar concurenta de la America Express și-a căutat cazare, iar a doua zi a plecat în cursă ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic și chiar a ajuns prima la Irina Fodor.

”Cătălin și Doinița s-au reunit primii, astfel că au 5 sori, încă 5 pentru că chef Cătălin a câștigat un joc, au 10 sori. Bordea și Cortea au 5 sori că au câștigat un joc și încă 3 pentru că s-au reunit. Andreea Antonescu a impresionat la misiune și a câștigat 5 sori, încă 2 pentru că s-au reușit a treia echipă, au 7 sori. Jean a câștigat un joc, au 5 sori, un punct că s-au reunit, au 6”, a zis Irina Fodor.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---